30. avgust 2017

Azteca s spremembami še to leto!


Govori se, da se naj bi Azteca pripravljala, da začne z novim sporedom telenovel in teleserij na njihovem programu Azteca Trece. Trenutno se dnevno predvaja samo njihova teleserija Nada Personal (Margarita Munoz in Valentino Lanus), kmalu pa bi imeli še dva nova termina.

V terminu ob 19.30 se naj bi predvidoma oktobra ali novembra začela predvajati njihova nova telenovela La Hija Prodiga (Isabel Burr in Christian de la Campa). V terminu ob 20.30 pa se naj bi končno začela predvajati telenovela Desaparecida (Andrea Noli). Zanjo je bila sicer že napovedana premiera za pretekli ponedeljek, pa so si premislili. Je pa že dokončno posneta.

Trenutni edini termin pa je ob 21.30, v katerem se trenutno predvaja Nada Personal, sledila ji bo serija o življenju pevca Juana Gabriela, Hasta Que te Conoci, po njenem koncu pa prihajajo Las Malcriadas (Sara Maldonado). Njen pa so sledila druga sezona Rosario Tijeras (Barbara del Regil).

1 komentar:

  1. Azteca sve više i više me intrigira . Sa ovakvim odličnim projektima koji se najvaljuju konačno se možda i gledateljstvo makne od Televise , jer osim Caer en Tentacion ništa dobro i zanimljivo se neće više naći na Televisi ove godine .

    OdgovoriIzbriši