31. avgust 2017

Aracely še z zadnjo vlogo na Telemundu?


Mehiška igralka Aracely Arambula je pred tedni povedala, da mora pred iztekom pogodbe s ameriškim Telemundom, zaigrati v še eni njihovi telenoveli. Sedaj pa se govori, da naj bi ameriška produkcijska hiša pripravljala priredbo venezuelske telenovele La Trepadora. Snemanja nove priredbe pa naj bi potekala v Kolumbiji.

Gre za originalno venezuelsko telenovelo, ki je bila posneta leta 2008 pod okriljem produkcijske hiše RCTV. Telenovela je bila posneta po istoimenskem romanu, ki ga je napisal Rómulo Gallegos. On je napisal tudi roman Dona Barbara, po katerem sta bili posneti tudi istoimenska telenovela in njena priedba La Dona, kjer je bila protagonistka ravno Aracely.
V glavnih vlogah venezuelske telenovele sta bila Norkys Batista in Jean Paul Leroux. Imela je 130 delov.

Nicolas del Casal se po več letih v Evropi vrne k svoji družini in svojemu polstricu Hilariu Guanipa. Tam spozna njegovo hčerko Victorio Guanipa. Ta je močna in mabiciozna ženska, ki želi svetu dokazati, da lahko vlada na posesti, je pa tudi dobrosrčna ženska. Ko se vrne Nicolas, pa v njen zaseje nemir, saj je mislila, da bo edina, ki bo vodila posest.

Ni komentarjev:

Objavite komentar