21. avgust 2017

Prihaja tudi Gospodarica zlata!


Septembra na program Pop TV poleg televisine telenovele Amores Verdaderos (Resnične ljubezni) prihaja še ena telenovela. Njen slovenski naslov je Gospodarica zlata, originalni pa La Patrona. Telenovelo smo lahko pod naslovom Vladarica usode že spremljali na programu Gold TV. Ta telenovela pa bo tista, ki bo zamenjala trenutno mladinsko serijo Soy Luna (Jaz sem Luna). Prvo epizodo bomo tako ponovno videli 22. septembra. To pa bo že njeno tretje predvajanje na slovenskih zaslonih.

Odgovor iz Pop TV:
"Na naš spored jeseni ob boku Resnične ljubezni prihaja telenovela La Patrona (Gospodarica zlata)."
Telenovela je bila posneta leta 2013 v sodelovanju med Telemundom in Argos Comunicacion. Gre za priredbo venezuelske telenovele La Duena. Ima 127 delov. V glavnih vlogah pa sta Aracely Arambula in Jorge Luis Pila, medtem ko je glavna zlobnica Christian Bach.

Ste jo že spremljali na programu Gold TV? Jo boste ponovno?

17 komentarjev:

  1. Ne morem verjeti, da bomo že tretjič spremljali La Patrono v tako kratkem času. Šele sedaj so se na Pop tv spomnili na La patrono ko smo jo že lahko spremljali dvakrat na Gold tv. Tako dolgo smo čakali na premiero, da sem mislila da je ne bomo nikoli videli na naših zaslonih, na srečo se je Gold tv spomnil nanjo. Če je pred dvema ali tremi leti niso kupili , ko je bila še vedno aktualna je sedaj tudi ne bi bilo treba. Takrat so raje kupili bedne hrvaške serije kot Dubrovniša zora in Plamen v očeh ter tudi telenovelo Quien eres tu?. Veliko telenovel še nismo videli zato bi raje videla kaj novega. Na premiero Amores verdaderos pa smo tudi čakali kar pet let in sem tudi mislila da je ne bomo nikoli videli pri nas.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Če bo šlo tako naprej bomo recimo Pasion y poder videli šele čez tri ali štiri leta

      Izbriši
    2. Že za telenovelo Santa Diabla smo mogli dolgo čakat. Kolko časa bojo sploh rabl da se spomnejo da so La Patrono nekateri že gledali na Gold Tv in da bodo zaradi tega imeli nizko gledanost. Boljše bi bilo če bi predvajal La Gato ali pa Pasion in Poder.

      Izbriši
  2. Čekaj malo . Oni će sada staviti novelu koja se je već gledala na drugim programima , a isto tako će staviti 5 godina staru novelu , a neće staviti Santa Diablu koju nisu nigdje prikazali.
    Ako je ovo istina , POP TV je u velikim financijskim problemima . A to neće priznati .
    Mogli su komotno otkupiti La Donu - isti tip novele .
    RIP POP TV .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A kako je tek kod nas!Na HRT-u 2 jedna sezona od Dva i pol muškarca a na RTL-u 2 tamo neke druge sezone!A isto je na HRT-u 1 i na Nova tv bilo sa Gorski liječnik!

      Izbriši
    2. Jeli ti znaš da je izvršni vlasnik od Popa tv-a United group?

      Izbriši
  3. Namesto La Patrone bi lahko predvajali La Dono, ki je še vedno dokaj sveža in mislim da razen Španije ni bila prikazana v nobeni drugi evropski državi. Seveda se bodo na La Dono spomnili čez pet let.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa kaj je na tem POP to je bilo na GOLD TV in ponovitev je bila že a so res taki reveži da nimajo za kaj novega.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To naj POP TV kar sam sebi predvaja ker trikrat pa res nebo gledal nobeden norca se delajo!!!!!!!!!!!!!!!!

      Izbriši
  5. Ne bom gledala La Patrone, ker sem jo že gledala na Gold TV. Mogoče nam POP TV še ponudi kakšno telenovelo iz leta 1970 glede na to, da po novem predvaja 5 let stare telenovele

    OdgovoriIzbriši
  6. Počakajmo da vidimo , kaj bo po italijanski telenoveli Jezoro skrite ljubezni . Katera telenovela bo prišla na spored .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Po koncu italijanske serije se nadaljuje Gozdarska hiša Falkenau, potem pa bosta v tem terminu 2 epizodi Gorskega zdravnika, ker se bo zvečer predvajala Reka ljubezni in Kmetija.

      Izbriši
  7. Mi je všeč telenovela, in verjetno jo bom kdaj pogledala.

    OdgovoriIzbriši
  8. Može,bolja ikakva nego nikakva!Iako ne razumijem te različite prijevode iz iste države!:-)

    OdgovoriIzbriši
  9. pozzzz....kod vas barem pop - tv prikazuje serije do kraja, a ne kao kod nas nova - tv.
    Pocinje prikazivati serije i nakon 50- te nista vise, nit se ne udostoje obrazloziti prekid serije.
    A kad ih se zove telefonom nitko se ne javlja, iako su sami dali broj telefona za serije.
    SRAMOTA PRAMA SVOJIM GLEDAOCIMA TAKVO NJIHOVO OPONASANJE!!!!!!!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  10. Rada bi vidla cel film skupaj te nanizanke gospodarica zlata

    OdgovoriIzbriši