19. avgust 2017

Naslednje leto z dvema projektoma!


Producent Nicandro Diaz je v tem letu produciral telenovelo El bienamado (Jesus Ochoa). Naslednje leto pa naj bi pripravil, kar dve telenoveli.
Prva bo priredba kolumbijske Las Juanas. Med igralsko zasedbo pa si želi Lucero. Predvajala pa bi se lahko ob 20.30 na programu Las Estrellas. Oziroma bi lahko zamenjala prihajajočo Papa a Toda Madre (Maite Perroni in Sebastian Rulli).

Druga telenovela še ni znana, bi pa lahko bila priredba turške serije. Med možnimi sta Binbir Gece (1001 noč) in Kördügüm. Ta pa bi na mehiške zaslone prišla šele konec leta 2018. Želi pa ponoviti glavni par iz telenovele La Gata, kjer sta bila protagonista Maite Perroni in Daniel Arenas.

1 komentar:

  1. Baš super!Vrijeme je i da Nicandro Diaz bude malo više aktualan nego do sada! Las Juanas na Televisin način bi bila baš pun pogodak!A ne bilo loše ni adaptirati Binbir gece!Za ovu drugu već ništa ne znam.Maite Perroni bi oba ženska protagonistička lika mogla glumiti!Onura ne bi baš mogao glumiti Daniel Arenas.Fizičkim izgledom je daleko od njega.Onura bi mogli glumiti Diego Olivera, Cristian de la Fuente, Osvaldo Benavides,Juan Colucho i njima slični a za ovog drugog protagonistu iz ove druge turske telenovele idealni bi bili Carlos de la Mota,Mane de la Parra, dotični Arenas,Ivan Sanchez i njima slični.A za obje protagonistice bi,osim Maite,bile idealne Ale Garcia,Irina Baeva,Livia Brito,Ariadne Diaz i njima slične.:-)

    OdgovoriIzbriši