09. december 2016

::NAJ TELENOVELA/SERIJA 2016:: Barva strastiOriginalni naslov: El Color de la Pasion
Slovenski prevod: Barva strasti
Program predvajanja: Pop TV & Brio
Leto snemanja: 2014
Produkcija: Televisa
Remake: /
Število delov: 122
Protagonista: Esmeralda Pimentel & Erick Elias

Zgodba:
Adriana je poročena s Alonsom Gaxiola, lastnikom podjetja Talavera, v njuni hiši pa živita tudi njeni sestri Magdalena in Rebeca. Njun zakon bi bil odličen, če v njuni hiši ne bi živela slednja. Rebeca namreč zavida Adriani, saj je bila vedno zaljubljena v Alonsa. Pred drugimi se Rebeca dela dobro, medtem ko želi da je vse po njeno. Prva, ki odkrije njeno temačno stran je Magdalena. Ko Adriana zanosi, pa je Rebeca prva oseba, ki jo začne močno sovražiti.

Magdalena je medtem razočarana na dan svoje poroke, ko jo zaročen pusti pred oltarjem. Za tem pa stoji ravno Rebeca, saj je ona ljubica njenemu zaročencu. Potrta Magdalena se odloči oddaljiti od družine in odide v samostan.

Nekaj dni kasneje odide Alonso v tujino, da bi zaključil posel in začel s izvozom svojih proizvodov. Takrat pa se mu življenje popolnoma spremeni. Adriana namreč ugotovi kakšna je Rebeca v resnici, zato med prepirom pade čez ograjo. Zdravniki pri tem uspejo rešiti samo njeno hčerko Lucio. Alonso se nemudova vrne v Mehiko, ko izve kaj se je zgodilo z njegovo ženo. Rebeca pa izkoristi ponujeno priložnost.

24 let kasneje je Rebeca že dalj časa Alonsova žena, poleg tega je postala tudi Luciina mama in prava dama. Rebeca in Alonso pa sta v tem času postala starša Nori, ki je sedaj že stara 22. let.

Rebeca se v tem času spopada s Alonsovim zavračanjem, saj je ne ljubi, kar pa jo zelo moti. Zato ima ves čas ljubimce, med njimi je tudi mladi Federico. Po ponižanju, ki ga slednji doživi stori samomor. Rebeca pa nadaljuje z življenjem, kakor da se ni nič zgodilo. Medtem, pa Federicova družina, predvsem pa njegov brat Marcelo želijo izvedeti, kaj je bil vzrok njegovega samomora.

Marcelo kmalu po prihodu v Pueblo ugotovi, da bo med člani družine Gaxiola Murillo kmalu odkril vzrok bratove smrti, pri tem pa se jim želi maščevati. Poveže se z njimi in se odloči, da bo dosegel, da se Lucia zaljubi vanj, ter tako začel z maščevanjem. Lucia ga najprej zavrača, kaj kmalu pa se vanj zaljubi. Medtem, pa tudi Lucia doživela enako usodo, kakor njena teta Magdalena, tudi njo zaročen zapusti pred oltarjem, zaradi sestre.

Spletke in problemi se še vedno nadaljujejo, izgleda, kakor da se preteklost vrača. Bosta Marcelo in Lucia sploh lahko kdaj uživala v ljubezni?

Ni komentarjev:

Objavite komentar