08. december 2016

::DOLINA KRALJEV:: To je njena druga glavna vloga!


Mehiška igralka Ana Lorena Sanchez je v trenutni telemundovi telenoveli Tierra de Reyes (Dolina kraljev), protagonistka Sofía Del Junco Belmonte.

Ana Lorena je 26-letna mehiške igralka, ki se je rodila 14. avgusta leta 1990 v prestolnici Mehike. Njeno polno ime je Ana Lorena Sánchez Mondragón. Njena prva vloga je bila v telemundovi Relaciones Peligrosas, kjer je igrala Elizabeth Gómez Quintana.
Dve leti kasneje oziroma leta 2014 je dobila svojo prvo glavno vlogo v telenovelah. In sicer v venezuelski telenoveli Cosita Linda, kjer je igrala ob Christiana Meierja. Njeno ime v telenoveli pa je bilo kar Ana Lorena, kakršno je tudi njeno pravo ime.

Nato je dobila še vlogo v venezuelski seriji Demente Criminal, kjer je igrala Carlo Luciano. Nato pa je dobila glavno vlogo v trenutni telemundovi telenoveli, kjer je bila najstarejša sestra Del Junco Belmonte. Leta 2015 je igrala tudi v filmu Santiago Apóstol, med katerim se je zaljubila v soigralca Juliana Gila, s katerim sta bila nekaj časa tudi par.

Ni komentarjev:

Objavite komentar