13. december 2016

::NAJ TELENOVELA/SERIJA 2016:: Prevarantka


Originalni naslov: La Impostora
Slovenski prevod: Prevarantka
Program predvajanja: Net TV
Leto snemanja: 2014
Produkcija: Telemundo & Argos Comunicacion
Remake: Cerro Alegre
Število delov: 120
Protagonista: Lisette Morelos & Sebastian Zurita

Zgodba:
Blanca Guerra je veselo in sramežljivo dekle, ki dela kot natakarica, medtem ko sanja o igralski karieri. Od otroštva je pomagala očetu Memu, saj je mamo izgubila že zelo kmalu. Memo dobi odpoved v podjetju Altamira, kjer je delal več let. Čeprav Blanca posreduje, njen lastnik ne Leonidas Altamira ne spremeni svoje odločitve. Njegova hčerka Raquel pred vsemi izgleda dobra žena, čeprav je zlobna. Za seboj pa ima preteklost o kateri ne želi govoriti. Raquel ima tri sinove: Eduarda, ki ga ima najraje, ambicioznega Cristobala in sanjaškega Jorgeja.

Blanca in Eduardo se srečata na zabavi z maskami, kjer se takoj zaljubita. Tam je tudi Adriano Ferrer, ki je pred leti bil v zvezi s Raquelino sestro Veronico. Na tej zabavi javno obtoži družino Altamira, da je kriva za njeno smrt, čeprav ne ve, da je Veronica še vedno živa. Njena sestra Raquel jo že več let drži zaprto v psihiatrični bolnišnici.

Blanca in Adriano postaneta zaveznika pri maščevanju proti družini Altamira. V zameno ji Adriano obljubi, da ji bo pomagal pri njeni igralski karieri. Blanca tako postane milijonarka Victoria San Marino, ki družini Altamira ponudi sodelovanje pri njihovem podjetju. Blanca se zave, da če bo za to izvedel Eduardo v katerega je zaljubljena lahko izgubi vse.

ZA VAŠO NAJ TELENOVELO/SERIJO 2016 LAHKO GLASUJETE TUKAJ!

Ni komentarjev:

Objavite komentar