31. maj 2015

.:ZDA:. Štiri leta od svetovne premiere La Casa de al lado!

Na današnji dan pred štirimi leti se je na ameriškem programu Telemundo premierno začela predvajati njihova kriminalna telenovela La Casa de al Lado.
31. maja leta 2011 je zamenjala takratno telenovelo La Reina del Sur (Kraljica juga). Po njenem koncu, ki je bil januarja 2012 pa se je začela predvajati telenovela Relaciones Peligrosas.

Gre za priredbo čilske telenovele La Familia de al Lado iz leta 2010. Producent je Aurelio Valcarcel Carroll (Reina de Corazones, Aurora, Dama y Obrero, Perro Amor, ...). Zgodbo je napisal Jose Ignacio Valenzuela, ki je napisal tudi zgodbo za originalno čilsko telenovelo. Nazadnje pa je napisal zgodbo za telemundovo Santo Diablo. Ima 165 delov. Naslovna pesem je instrumentalna.

Med igralsko zasedbo najdemo tudi naslednje igralce: Maritza Rodriguez, Gabriel Porras, Catherine Siachoque, Miguel Varoni, Ximena Duque, David Chocarro, Sofia Lama, Diego Luna, Karla Monroig, Jorge Luis Pila, Henry Zakka, Felicia Mercado, Rosalinda Rodriguez, Viviana Ruiz, Angelica Maria, Martha Pabon, Gabriel Valenzuela, ...

Renato Conde in njegova žena Eva Spenser že leta živita v družinski harmoniji. Vse jima teče kot po maslu, družinski posli odlično rastejo, v njuni hiši pa še vedno živijo njuni otroci: Ignacia, Carola in Emilio. Ta mir prekine Ignacijina poroka z Gonzalom Ibanezom. Ta pa se kmalu zbliža s Pilar Arismendi, njihovo sosedo. Ta ima zelo ljubosumnega moža Javierja. Ta pa je hkrati tudi Gonzalov poslovni partner. Ibanez kmalu ugotovi, da v njegovi novi hiši živi tudi Leonardo, ki je brat dvojček nekdanjega Ignacijinega moža Adolfa. Takrat začne razmišljati o Adolfovi smrti in tudi raziskovati. Ampak Gonzalo ne ve, da bi lahko bilo to preveč nevarno. V to raziskovanje vključi še Pilar.  Veliko je oseb, ki opazujejo Gonzala in kmalu tudi izvedo, da čuti nekaj do Pilar, saj jo poljubi.

In kdo je kriv za Adolfovo nesrečo in smrt? Je lahko Gonzalovo raziskovanje Adolfove smrti za njega nevarno? Je med Gonzalom in Pilar resnična ljubezen ali samo strast? 

Ni komentarjev:

Objavite komentar