28. maj 2015

.:MEHIKA:. 14. let od premiere!

Na današnji dan pred štirinajstimi leti se je na mehiškem programu Canal de las Estrellas začela predvajati televisina telenovela Sin Pecado Concebido. Na programu Pop TV smo jo videli pod naslovom Ljubezen brez greha.
28. maja leta 2001 je zamenjala takratno telenovelo El Derecho de Nacer. Po njenem koncu pa se je začela predvajati telenovela El Manantial.

Gre za telenovelo, ki jo je produciral Jose Alberto Castro (La Malquerida, Rubi, Teresa, ...). Predvajala se je v najboljšem terminu in sicer ob 21. uri. Naslovno pesem z naslovom Concebido sin pecado je odpel Carlos Ponce. Ima 90 delov.
Med igralsko zasedbo so naslednji igralci: Angelica Rivera, Carlos Ponce, Itati Cantoral, Luis Roberto Guzman, Sergio Goyri, Maria Sorte, Orlando Carrio, Sebastian Rulli, Magda Guzman, Joaquin Cordero, Aurora Molina, Delia Casanova, Ana Bertha Espin, Pilar Pellicer, Beatriz Aguirre, Rosa Maria Bianchi, Luis Gatica, Andrea Torre, Juan Soler, Rafael Amaya,  ...

Na posestvu La Encantada živita Claudio in Amparo Mantonel, z njima pa živi tudi njun sin Adrian, ki je zaročen z Raquel. Ona ne ljubi Adriana, ampak želi samo njegovo bogastvo. Kmalu se Adrian ponovno sreča z Mariano. Ta je pred leti pobegnila v samostan, sedaj pa se je po očetovi smrti ponovno vrnila v domači kraj. Mariana je bila namreč v mladosti velika Adrianova ljubezen. Sedaj ko se vrne, pa ugotovita, da sta še vedno zaljubljena eden v drugega. Ampak, Raquel se ne namerava odpovedati Adrianu in njegovem bogastvu.


Ni komentarjev:

Objavite komentar