31. maj 2015

.:SLOVENIJA:. Moje srce je tvoje - Vsebina zadnjih sedmih delov!

V četrtek ob 18. uri se bo od programa Pop TV poslovila televisina telenovela Mi Corazon es Tuyo (Moje srce je tvoje). V nadaljevanju si lahko preberete, kaj se bo zgodilo v zadnjih sedmih epizodah.
Ponedeljek, 01.06. – 171 epizoda (17.20)
Diego v domu za ostarele obišče Yolando in jo povpraša glede skrivnosti okoli Diega Nicolasa. Yolanda mu sicer ne pove ničesar, mu pa namigne, naj v Isabelinem stanovanju poišče dokument, ki bo razčistil vse nejasnosti. Sebastian ima hude bolečine in v bolnišnici ugotovijo, da mu morajo odstraniti slepič.
Ponedeljek, 01.06. – 172 epizoda (18.00)
Diego pove Fernandu, da ni biološki oče Diega Nicolasa. Fernando besen odhiti do Isabele in ji navrže, da je prepričan glede njene vpletenosti pri vseh Enriquejevih podlostih do njegove družine. Vse to pa ni nič proti temu, kar dela z otrokom. Mimogrede opazi, da ima mali Diego Nicolas vročino, zato ga odpelje k zdravniku.

Torek, 02.06. – 173. epizoda (17.20)
Ana ugotovi, da je noseča, Fernando pa se čudi, katero lepo novico mu bo povedala Ana. Pablo obišče Alicio. Isabela prejme odločbo, s katero se skrbništvo nad Diego Nicolasom dodeljuje Fernandu. Nando je zmeden zaradi Edithinega nenadnega prihoda, kar spozna tudi Ximena.
Torek, 02.06. – 174. epizoda (18.00)
Pred Ano in Fernandom je še cerkvena poroka. Jennifer je razočarana, ker z Johnnyjem nista uspela posvojiti male Aure, saj se je pojavil njen biološki oče. Da bi dobila skrbništvo nad njo, Johnny očetu ponudi celo denar. Isabela je še vedno v polni pripravljenosti uničiti vse, kar je povezano z Ano in Fernandom.

Sreda, 03.06. – 175. epizoda (17.20)
Med poročnimi zaobljubami Ana in Fernando vidita duha Estefanie, Fernandove pokojne žene, kako odobrava njuno dejanje. Nando še vedno niha med Edith in Ximeno, pa mu dekleti naravnost povesta, da nobena izmed njiju noče biti z nekom, ki še sam ne ve, kaj bi rad. Mala Aura pristane v skrbništvu Johnnyja in Jennifer.
Sreda, 03.06. – 176. epizoda (18.00)
Fernando mora zaradi posla nujno odpotovati. Za njim odide tudi Isabela, ki mu podtakne močno uspavalo. V tem času Ana dobi popadke in Diego jo odpelje v bolnišnico. Nekdo tam zgoraj poskrbi, da Fernandu uspe priti v bolnišnico ravno pravi čas, da vidi, kako na svet privekata dvojčici.

Četrtek, 04.06. – 177. epizoda (18.00) - Zadnja epizoda
V zadnjem delu Diego spozna žensko svojih sanj, Esperanzo. Isabelo končno onemogočijo in ko se čez mesece vrne vsa skesana, ne morejo verjeti, da gre za isto žensko. Nicolas se poslovi od obeh sinov ter jima zaželi srečno in polno življenje. Vsi se sprašujejo, kaj se lahko naučijo iz svoje zgodbe. Ko si Ana in Fernando poskušata zamisliti sebe v starih letih, vidita veliko, srečno družino.

6 komentarjev:

  1. Zelo jo bo pogrešala

    OdgovoriIzbriši
  2. Pogrešala bom Silvio Navarro. Upam, da se po porodu kmalu vrne na TV ekrane.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pogrešala bom Silvio, upam, da se po porodu kmalu vrne na TV ekrane.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kaj se lahko nabavi dvd telenovelo vseh 177 delov s podnapisom v slovenskem jeziku Moje srce je tvoje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zdaj si me pa dobila! Pred dnevi sem nekaj iskala na FB pa sem videla, da nekje prodajajo vse dele s slovenskimi prevodi, ampak sem pozabila kje, če bom našla, ti bom kar tukaj odgovorila oziroma prilepila povezavo.

      Izbriši
    2. Sem vedela, da sem nekje to videla. Na tej strani poglej https://www.facebook.com/moje.srce.je.tvoje?fref=ts . Vse epizode s slovenskimi podnapisi, DVDji stanejo 46€+poštnina. Njihov mail pa je telenovele.dvd@gmail.com , kjer dobiš tudi dodatne informacije.

      Izbriši