31. maj 2015

.:SLOVENIJA:. Grehi preteklosti - Spoznaj njeno originalno telenovelo!

Prihajajoča televisina telenovela La Sombra del Pasado (Grehi preteklosti) se bo na programu Pop TV začela predvajati že čez štiri dneve. V nadaljevanju bomo spoznali telenovelo, po kateri je bila posneta.
La Sombra del Pasado je priredba televisine telenovele El Manantial. Gre za originalno telenovelo iz leta 2001. Producentka je Carla Estrada (Sortilegio, Alborada, Amor Real, Pasion, Lazos de Amor, ...). Premierno se je začela predvajati 1. oktobra leta 2001 in se končala 8. februarja 2002. Zamenjala je telenovelo Sin pecado concebido (Ljubezen brez greha). Po njenem koncu pa se je začela predvajati telenovela Entre el Amor y el Odio (Med sovraštvom in ljubeznijo). Telenovela ima 95 delov.
Zgodbo sta napisala Cuauhtemoc Blanco in Victor Manuel Medina. Skupaj sta napisala tudi zgodbo za telenovelo Mi Pecado (Maite Perroni in Eugenio Siller). Medtem, ko je Cuauhtemoc skupaj s Mario del Carmen Pena nazadnje napisal zgodbo za telenovelo El Color de la Pasion (Barva greha). 
Naslovno pesem z naslovom Amor, Amor, Amor je odpel Luis Miguel. Pod naslovom Izvor pa smo jo pred leti lahko spremljali na hrvaškem programu HRT1.

Na podelitvi nagrad Premios TVyNovelas 2002 je bila nominirana v petnajstih kategorijah, odnesla pa je devet nagrad. In sicer za najboljšo telenovelo leta, za najboljšo protagonistko, najboljšega protagonista, najboljšega zlobneža, najboljšo prvo igralko, za najboljšo stransko igralko in igralca, najboljšo direktorico scene (Monica Miguel), posebno nagrado pa je prejela tudi Olivia Bucio.
Med igralsko zasedbo so naslednji igralci: Adela Noriega, Mauricio Islas, Karyme Lozano, Daniela Romo, Alejandro Tommasi, Azela Robinson, Olivia Bucio, Paty Navidad, Sylvia Pasquel, Raymundo Capetillo, Jorge Poza, Manuel Ojeda, Cesar Evora, Nuria Bages, Sergio Reynoso, Magda Lopez, Marisol del Olmo, ...

Ni komentarjev:

Objavite komentar