31. maj 2015

.:MEHIKA:. Že 16. let od premiere!

Na današnji dan pred šestnajstimi leti se je na mehiškem programu Canal de las Estrellas začela predvajati televisina telenovela Por Tu Amor. Na programu Pop TV smo jo spremljali pod naslovom Za tvojo ljubezen.
31. maja leta 1999 je zamenjala takratno telenovelo Nunca te Olvidare (Ne pozabi me nikdar). Po njenem koncu, ki je bil oktobra istega leta pa se je začela predvajati telenovela Laberintos de Pasion (Labirint strasti). 

Gre za priredbo televisine telenovele El Otro iz leta 1960. Njena producentka je Angelli Nesma (Que te perdone Dios, Lo Que La Vida Me Robo, Apuesta por un Amor, ...). Ima 90 delov. Naslovno pesem je odpel Charlie Zaa, naslov pa je Por tu Amor.
Med igralsko zasedbo najdemo naslednje igralce: Gabriela Spanic, Saul Lisazo, Margarita Magana, Gerardo Murguia, Katie Barberi, Roberto Vander, Iran Eory, Joaquin Cordero, Lourdes Munguia, Mauricio Aspe, Adriana Nieto, Jorge Poza, Claudio Baez, Gabriela Goldsmith, Lourdes Reyes, Sergio Sanchez, Carlos Bracho, Alfonso Iturralde, Norma Lazareno, Aitor Iturrioz, Yadira Santana, ...

Po tej telenoveli, sta Gabriela in Saul igrala par še v telemundovi telenoveli Tierra de Pasiones.

Maria del Cielo je mlado, prijazno in odločno dekle, ki živi v mestecu San Carlos. Ko tja pride milijonar Marco Duran, se takoj zagleda vanjo in verjame, da je v njej našel svojo sanjsko žensko. Žal pa Maria v njem vidi le tujca, ki je prišel, da bi z denarjem zastrupil ter uničil mesto, in mu tudi jasno pokaže, kaj si misli o njem. Okoliščine pa nekega dne Mario prisilijo, da se z Marcom poroči.

Vam je bila všeč ta telenovela?

Ni komentarjev:

Objavite komentar