25. maj 2015

.:PREMIERA:. La Vecina

Danes se bo na mehiškem programu Canal de las Estrellas začela predvajati nova televisina telenovela z naslovom La Vecina.
Gre za priredbo kolumbijske telenovele La Costena y el Cachaco, kjer je glavno moško vlogo imel Jorge Enrique Abello, ki se ga spominjamo po vlogi Armanda iz telenovele Yo Soy Betty, la Fea (Grda račka). Producentka je Lucero Suarez, ki je nazadnje posnela telenovelo De Que te Quiero, te Quiero (Zaljubljen do ušes). V tej telenoveli ponovno igrata skupaj Esmeralda Pimentel in Juan Diego Cuvarrubias, pred tem sta namreč igrala tudi v prej omenjeni telenoveli. 
Poleg Esmeralde in Juan Diega so med igralsko zasedbo tudi naslednji igralci: Javier Jattin, Natalia Guerrero, Alejandro Ibarra, Arturo Carmona, Alfredo Gatica, Luis Gatica, Violeta Isfel, Sugey Abrego, Pierre Angelo, Edsa Ramirez, Jose Montini, ...
V ospredju je Sara, ki je ravno končala razmerje s Cheom. Zato se odloči, da bo zapustila mesto in odšla za nekaj dni v San Gaspar, k svojemu stricu Simonu. Medtem, pa se Antonio že pripravlja na potovanje, tudi on bo obiskal San Gaspar. Ampak njegov sodelavec Ricardo že ima skovan načrt, kako se bo znebil Antonia. Ne samo, da želi prevzeti njegovo delovno mesto, želi tudi osvojiti njegovo zaročenko Isabel. Sara in Antonio za nekaj dni postaneta soseda, poleg tega pa kmalu ugotovita, da nekaj čutita eden do drugega.




Ni komentarjev:

Objavite komentar