25. maj 2015

.:MEHIKA:. Šest let od premiere aztecine telenovele Pasion Morena!

Na današnji dan pred šestimi leti se je na mehiškem programu Azteca Trece začela predvajati njihova telenovela Pasion Morena.
25. maja leta 2009 je zamenjala takratno telenovelo Secretos del Alma. Po njenem koncu, ki je bil februarja leta 2010, pa se je začela predvajati La Loba.
Gre za priredbo argentinske telenovele Yago, Pasion Morena, kjer je bil protagonist Facundo Arana. Telenovela ima 185 delov. Naslovno pesem z naslovom Pasion Morena poje Samuel Castelan. Producentka je Rita Fusano (Siempre Tuya Acapulco, Secretos de Familia, La Otra Cara del Alma, ...)

Med igralsko zasedbo so naslednji igralci: Paola Nunez, Victor Gonzalez, Anette Michel, Fernando Ciangherotti, Ari Telch, Evangelina Elizondo, Alberto Guerra, Andrea Noli, Maria Renee Prudencio, Victor Hugo Martin, Jose Alonso, Javier Gomez, Segundo Cernadas, ....
V ospredju sta Morena in Leo. Marina je študirala v New Yorku, po vrnitvi v Mehiko pa se kmalu zaposli v podjetju Sirenio. Leo je živel z moškim, za katerega misli, da je njegov oče. Ko se prvič srečata se Morena in Leo zaljubita, ampak Morena se kmalu vrne nazaj v Mehiko. Kmalu pa tudi Leo izve, da moški, za katerega je mislil, da je njegov oče v resnici ni. Izve, da so se njegovi starši pisali Sirenio. Zato odpotuje v Mehiko, kjer ponovno sreča Moreno.

Ni komentarjev:

Objavite komentar