25. september 2016

::ZLOMLJENO SRCE:: Posvetil se je družini!



Igralca Jose Angela Llamasa trenutno lahko na programu Net TV spremljamo v telenoveli Corazon Partido (Zlomljeno srce). Jose pa se je pred petimi leti poslovil od telenovel in se posvetil družini. Polno ime 49-letnega igralca je José Ángel Llamas Olmos. Jose Angel je poročen s prav tako igralko Maro Croatto, ima pa tudi sina Rafaela.


Jose Angel je v telenovelah imel v glavnem samo glavne vloge. Igral pa je v mehiških (Azteca), venezuelskih (Venevision) in ameriških (Telemundo) telenovelah.



Svojo igralsko pot je začel leta 1998 z glavno vlogo v aztecini telenoveli Nada Personal. Za mehiško Azteco je igral še v telenovelah: Tentaciones, El amor de mi vida, Háblame de amor, Vivir Asi, Vivir por ti, Mujer comprada in Prófugas del destino. Slednja je bila tudi njegova zadnja telenovela.



Za Venevision je igral v telenoveli Amor Comprado in Alma Indomable (Nebrušeni dragulj). Za Telemundo, pa poleg trenutne telenovele, na slovenskih zaslonih še v: Cara o cruz, La venganza (Maščevalka), Amor descarado in La ley del silencio.

Ni komentarjev:

Objavite komentar