18. september 2016

::TELEMUNDO:: So zapustili Telemundo?

Pojavile so se govorice, da naj bi ameriški Telemundo, zapustili trije igralci, ni pa še nič potrjenega. Poleg tega ni znano, kam bi lahko prestopili.

Prva je igralka Blanca Soto, ki je bila nazadnje protagonistka serije Senora Acero. Igralka se sicer omenja, kot protagonistka nove telemundove telenovele La Indomable, ni pa še potrjena. Že dalj časa pa se govori, da naj bi odšla na mehiško Azteco. Saj se govori, da bi lahko bila protagonistka njihove nove telenovele Nada Personal.
Blanco smo na slovenskih zaslonih videli v venezuelski telenoveli Eva Luna.

Drugi je igralec Juan Soler, ki je za Telemundo igral v dveh telenovelah. V telenoveli Marido en Alquiler, je bil protagonist, medtem ko je bil v Reini de Corazones, zlobnež. Na ameriško produkcijsko hišo je prestopil leta 2013. 
Na slovenskih zaslonih smo ga videli v naslednjih telenovelah: AngelaSin pecado concebido (Ljubezen brez greha), Apuesta por un amor (Srčna dama) in Cuando me Enamoro (Ko se zaljubim).

Tretja pa je Felicia Mercado. Na Telemundo je prestopila leta 2011, ko je končala s snemanji televisine telenovele Teresa. Nato je za ameriško produkcijsko hišo igrala v telenovelah: La Casa de al Lado, El Rostro de la Venganza in Dama y Obrero (Dama in delavec).
Na slovenskih zaslonih smo jo videli v naslednjih telenovelah: Lazos de Amor (Ljubezenske vezi), Te sigo amando (Še te ljubim), Preciosa, Por un Beso (Vse za poljub), Entre el amor y el odio (Med sovraštvom in ljubeznijo), Sortilegio (Čarovnija ljubezni), Teresa in Dama y Obrero (Dama in delavec).

1 komentar:

  1. Predlagam da bi naredili nekaksen kviz ,kjer bi se vsi ki spremljamo telenovele lahko pomerili med sabo tako za hec��

    OdgovoriIzbriši