26. september 2016

::IGRALKA OD BLIZU:: Ana Brenda Contreras



Ana Brenda Contreras je 29-letna mehiška igralka in pevka. Rodila se je 24. decembra leta 1986. V prestolnico Mehike se je preselila pri 15-letih. Še istega leta je sodelovala v glasbenem resničnostem šovu Popstars, kjer je bila izbrana v dekliško glasben skupino t'detila. Leta 2003 pa je začela s šolanjem na televisini igralski šoli CEA.

Začela je z manjšimi vlogami. Tako je leta 2005 dobila vlogo Juanite v telenoveli Barrera de Amor, kjer sta bila v glavnih vlogah Yadhira Carrillo in Sergio Reynoso. Naslednje leto pa še v telenoveli Duelo de Pasiones.

Leta 2008 je dobila svojo prvo glavno vlogo. Producentka Mapat je v telenoveli Juro Que te Amo, glavno žensko vlogo podelila Ani, medtem ko je Jose Ron, takrat dobila prav tako prvo glavno vlogo. Telenovela je bila priredba Los Parientes Pobres, kjer sta v originalu blestela Lucero in Ernesto Laguardia. Tudi Ana in Jose sta se izkazala v svojih prvih glavnih vlogah.

Nato je v naslednjih dveh projektih blestela v zlobnih vlogah. V eni epizodi je postala še ena od morilk. Govorim o seriji Mujeres Asesinas, takrat je zaigrala Marcelo. Sledila pa ji je, njena prva in zaenkrat edina vloga zlobnice. V telenoveli Sortilegio (Čarovnija ljubezni), je igrala zlobno Mauro. Ter tako prvič zaigrala ob Williamu Levyu.

Čeprav se je najprej omenjala, kot najverjetnejša protagonistka, je kasneje dobila vseeno pomembno vlogo. Govorim namreč o telenoveli Teresa iz leta 2010. Takrat se je skupaj s Angelique Boyer omenjala, za vlogo pretkane Terese, ampak ji je producent Jose Alberto Castro, na koncu namenil vlogo dobre Aurore.

Je pa zato z naslednjo vlogo Ane Paule v telenoveli La Que no Podia Amar (Zakon brez ljubezni), ponovno zaigrala ob Jose Ronu. Čeprav pa tokrat na koncu nista ostala skupaj.

Leta 2013 je dobila glavno vlogo v telenoveli Corazon Indomable (Divja v srcu), ta telenovela pa je rušila rekorde gledanosti tako v Mehiki, kakor tudi drugje po svetu. Igrala je ob Danielu Arenasu. Imela pa je vlogo Maricruz.

Če je bila njena prejšnja telenovela velika uspešnica v Mehiki, pa lahko rečemo ravno nasprotno za njeno naslednjo telenovelo. Lo Imperdonable (Odpuščanje ljubezni), jo je sicer res združilo s soigralcem Ivanom Sanchezom, ampak telenovela ni zabeležila nobenega uspeha.

Ana je nazadnje igrala v seriji Blue Demon, ki pa še čaka na premiero. Čeprav se je govorilo, da naj bi bilo to letos. Se bo najverjetneje predvajala šele prihodnje leto.

Ni komentarjev:

Objavite komentar