19. september 2016

::IGRALEC OD BLIZU:: Fernando Colunga



Fernando Colunga Olivares je popolno ime, znanega mehiškega igralca Fernanda Colunga. Rodil se je 3. marca leta 1966, v prestolnici Mehike. Čeprav je kot mladenič, opravljal veliko del, je na koncu prevladala želja, po tem, da postane igralec.

Igralsko pot je začel leta 1988, ko je bil dvojnik igralca Eduarda Yaneza v telenoveli Dulce desafío, med snemanjem nevarnih scen. Nato pa se je prijavil na televisino CEO, ter jo dokončal.

Nato so sledile vloge v telenovelah: Cenizas y diamantes, Alcanzar una estrella II, Madres egoístas, María Mercedes, Más allá del puente, Marimar in Alondra.

Prvo glavno vlogo je dobil leta 1994 v telenoveli Maria la del Barrio (Uboga Maria). V telenoveli je igral v paru s Thalio. Tej vlogi pa so sledile še samo glavne vloge. Telenovelo je producirala Angelli Nesma.

Tako je nato igral še v telenoveli Esmeralda, ki je bila v Sloveniji zelo gledana. Bila je ena redkih telenovel, ki so se na programu Pop TV, predvajali dvakrat in obakrat zabeležile fantastično gledanost. Igral je v paru s Leticio Calderon.


Nato so sledile naslednje telenovele: La Usurpadora (Prevare), Nunca te olvidaré (Ne pozabi me nikdar), Cuento de navidad, Abrázame muy fuerte (Močno me objemi), Navidad sin Fin. Amor Real, Alborada (Ob svitu), Pasion (Strast), Manana es para siempre (Jutri je za večno), Soy Tu Duena (Gospodarica srca) in Porque el Amor Manda.


Telenovela Porque el Amor Manda je bila njegova prva telenovela, ki je bila komična. Igral je v paru s Blanco Soto. Zaradi njune neverjetne kemije na snemanju, se je dalj časa govorilo, da naj bi bila par tudi zasebno.


Lansko leto je igral v telenoveli Pasion y Poder. S to telenovelo je ponovno igral ob Susani Gonzalez, s katero sta bila par že v telenoveli Pasion (Strast). Igral pa je tudi ob Jorgeju Salinasu, ki je bil njegov sošolec med snemanjem na televisini CEI. Čeprav je na začetku zlobnež, njegov lik iz epizode v epizodo postaja bolj dober.

Fernando je zelo iskan igralec in samo vprašanje časa je, kdaj ga bomo lahko ponovno spremljali v kakšni telenoveli.

2 komentarja:

  1. Najlepši,najboljši igralec na svetu ��

    OdgovoriIzbriši
  2. Najlepši,najboljši igralec na svetu

    OdgovoriIzbriši