22. september 2016

::SESTRSKE VEZI:: Par sta že v tretje!

Igralca Sebastian Rulli in Angelique Boyer, trenutno lahko spremljamo v televisini telenoveli Tres Veces Ana (Sestrske vezi). To je že njuna tretja skupna telenovela. In kateri sta ostali dve.


Leta 2010 sta bila protagonista telenovele Teresa, ki jo je pripravil producent Jose Alberto Castro. Takrat je igrala Angelique poleg protagonistke, tudi glavno zlobnico. Njena Teresa je bila glavna junakinja, ki je bila tudi zlobna. Medtem, ko je Sebastian igral bogatega odvetnika Artura. Angelique je po koncu snemanja postala partnerica producenta Jose Alberta, s katerim sta bila par tri leta.


Leta 2013 sta Angelique in Sebastian ponovno igrala par. Tokrat sta bila protagonista telenovele Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja). Tokrat je bila Angelique, Montserrat, medtem smo Sebastiana videli v vlogi Alejandra. Nekaj tednov po koncu snemanj, pa sta priznala, da sta par tudi zasebno.


Trenutno ju lahko spremljamo v telenoveli Tres Veces Ana (Sestrske vezi), pred njima pa so še zadnji dnevi snemanj. Angelique tokrat igra trojčice in sicer: Ano Lucio, Ano Lauro in Ano Leticio. Medtem, ko Sebastian igra Marcela, ki po tem, ko izgubi spomin, postane Santiago.

Pred dnevi sta v enem do intrevjujev povedala, da rada igrata skupaj, ampak da je to njuna zadnja telenovela, kjer igrata par. Bomo videli, mogoče pa ju bo kateri producent prepričal v nasprotno.

1 komentar: