20. september 2016

::SESTRSKA LJUBEZEN:: Ponovno par v telenoveli!


V trenutni telenoveli Las Amazonas (Sestrska ljubezen) lahko spremljate stara znanca iz slovenskih zaslonov. In sicer Victorio Ruffo in Cesarja Evora. Par sta igrala že v štirih telenovelah, ampak kot sta povedala že sama, bi si kmalu želela ponovno igrati skupaj.

Njuna prva skupna telenovela, kjer sta igrala par je bila telenovela Abrazame Muy Fuerte (Močno me objemi). V tej telenoveli je bila sicer Victoria starejša protagonistka, medtem ko je bil Cesar glavni zlobnež. Telenovela je bila posneta leta 2000, njen producent je bil Salvador Mejia.

La Madrastra (Materina pot) je bila druga telenovela, kjer sta igrala par. Samo, da sta tokrat bila glavni par. Posneta je bila leta 2005, njen producent je bil ponovno Salvador Mejia. 

V telenoveli Triunfo del Amor (Zmagoslavje ljubezni), se je Cesar igralski zasedbi pridružil, po polovici snemanja, ampak je vseeno na koncu ostal s Victorio, ki je bila tokrat ponovno starejša protagonistka. Telenovela je bila posneta leta 2010, producent pa je bil Salvador Mejia.

To je trenutno njuna zadnja skupna telenovela. Tudi tokrat je bil producent Salvador Mejia, posneta je bila letos. Tudi tokrat sta, tako Victoria, kakor tudi Cesar starejša protagonista.

Če se bo ta trend nadaljeval, ju bomo lahko skupaj videli ponovno ali leta 2020 ali 2021. Bi ju radi ponovno videli skupaj?

Ni komentarjev:

Objavite komentar