26. september 2016

::ROŽNATI DIAMANT:: Od Perle do Rose!


Telemundova telenovela Rosa Diamante (Rožnati diamant), ki jo lahko spremljate na programu Arena TV, je priredba argentinske telenovele Perla Negra (Črni biser). 

V originalni verziji smo v glavni vlogi videli Andreo de Boca. Igrala je Perlo, ter se izdajala za prijateljico Evo. Medtem, ko je bil njen partner v telenoveli Gabriel Corrado. Slednji pa je igral Tomasa. Posneta je bila leta 1994.

Njeno prvo priredbo je posnela mehiška Azteca in sicer leta 1998. Tokrat je bila Perla oziroma Julieta, igralka Silvia Navarro. Njenega Roberta pa je igral Leonardo Garcia. Telenovela je nosila preprost naslov in sicer Perla.

Svojo priredbo je istega leta dobila tudi Brazilija. Njen naslov je bil Perola Negra. Tokrat je Perolo oziroma Evo igrala Patrícia de Sabrit. Njenega Tomasa, pa Dalton Vigh. Priredbo je posnela produkcijska hiša SBT.

Njena trenutno zadnja priredba je bila posneta leta 2012. Njen naslov pa je bil Rosa Diamante (Rožnati diamant). Posneta je bila v sodelovanju med Telemundom in Argosom Comunicacion. V vlogi Rose oziroma Eve je bila Carla Hernandez, Jose Ignacio pa je bil Mauricio Ochmann

Ni komentarjev:

Objavite komentar