28. julij 2014

.:MEHIKA:. Tako se je zaključila telenovela Lo Que La Vida Me Robo!

Montserrat in Alejandro obiščeta Victorja v bolnišnici. Nadia pa si medtem želi, da bi Pedro končno umrl, ter s tem plačal vse kar je slabega storil. Dimitrio in Montserrat razkrinkata Gracielo in od nje zahtevata, da jima pove, kjer sta Montserratina otroka. Kmalu ugotovijo, da je z njenimi nogami vse uredu, ter da se je ves čas pretvarjala. Victor se opraviči Jose Luisu. Po dolgem prepričevanju Graciela le prizna, kje Pedro skriva njena vnuka. Kmalu zatem, pa stori samomor, čeprav vsi mislijo, da je umrla, je ona še vedno živa. Jose Luis kmalu aretira zdravnika, ki je Gracieli pomagal pri skrivanju njenega zdravstvenega stanja. Nadia je besna na Dimitria, saj je ubil njenega brata Adolfa. Pedro ubije svojega pomočnika Suareza, ter se pripravlja skupaj s Montserratinima otrokoma na pobeg iz Agua azula. Pedro želi ubiti Jose Luisa a ga Alejandro reši. Medtem, ko je Montserrat že obupana nad nastalo situacijo, Jose Luis najde bombo, ki jo po tem, ko sta otroka rešena vrže, pri tem pa izgubi življenje. Otroka sta na varnem, Pedro pa v zaporu, kjer postane žrtev posilstva. Nadia le odpusti Dimitriu, ki je kriv za smrt njenega brata. Esmeralda in Erick si dasta priložnost, čeprav Esmeralda še ni pripravljena na novo zvezo. Josefina prizna Dimitriu, da ne more živeti brez njega. Montserrat in Alejandro pa zopet lahko uživata v krogu svojih domačih.

8 komentarjev:

  1. baje je dosegga reating 33, 3. Počakajmo uradne rezultate.

    OdgovoriIzbriši
  2. Men je bil konec še nekako všeč, zato ker se ni končal s poroko tako kot v drugih telenovelah. Je pa res ,da se mi je zdel malo temačen, saj se konča s pogrebom. Monserrat in Alejandro pa sploh nista spregovorila kakšne besede.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem gledala zadnji del. Vse skupaj je bilo nekako temačno, ampak po drugi strani je bil pa konec drugačen, nekaj posebnega. Moti me, da Alejandro in Montesrrat skoraj nista imela prizorov skupaj. Lahko bi pokazali kako sta živela naprej, srečna.
      Sem pa videla tudi alternativni konec, kjer umreta Jose Luis in Alejandro. Preveč žalostno.

      Izbriši
  3. kaj se je pa zgodlo Refugiu, da je Esme ostala sama?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Refugio umre ,ker ga ubije Adolofo. Esmeralda pa si da priložnost z Ericom.

      Izbriši
  4. Konec totalno zanič, glede na kakovost cele telenovele. Je pa res da večina ljudi (kolikor berem mehiške forume) tudi ni veliko pričakovalo saj so telenovelo potem ko so jo krepko podaljšali tako rekoč ''ubili''. Totalno nezanimivi zadnji deli, sam konec pa res nekaj posebnega ampak v slabem smislu. Ideja sicer dobra, vendar slabo izpeljana. Všeč mi je da ni tist tradicionalni konec s poroko, vendar je bila ta ideja s pogrebom na koncu totalno zgrešena in neprimerna..Sicer pa tam do 120 dela zelo dobra telenovela, od tam naprej povprečna. Bomo videli kaj bo s to novo zdej...

    OdgovoriIzbriši
  5. Ni kaj dober konec. Boljše bi bilo če bi Montse ostala S Jose Luisom!

    OdgovoriIzbriši
  6. Konec je preveč tragičen, veliko je umorov in veliko je igralcev, ki po mojem mnenju sploh ne bi smeli umreti. Jose Luis ne bi smel tako končati. Zanimivo, da se telenovela ni končala z poroko, ampak tudi takšen konec, kjer sta oba glavna igralca kar tiho mi ni lih všeč. Lahko bi se telenovela končala tako, da so na koncu vsi štirje skupaj, Alejandro, Monserrat in njihova dva otroka. Konec telenovele bi lahko bil malo boljši.

    OdgovoriIzbriši