27. julij 2014

.:MEHIKA:. Govorice o njeni novi telenoveli.

Danes se bo od mehiških zaslonov poslovila televisina telenovela Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja), ki se bo v zgodovino telenovel zapisala, kot še ena uspešnica producentke Angelli Nesma. Če so se pred časom pojavljale govorice, da bo njena naslednja telenovela priredba televisine El Engano, na naših zaslonih smo videli njeno priredbo z naslovom Laberintos de Pasion (Labirint strasti) s Leticio Calderon in Franciscom Gattornom, se sedaj pojavljajo že nove govorice.
Novinarka Paola Velasco je namignila, da bi njena naslednja telenovela lahko bila priredba telenovele Yesenia. V glavnih vlogah pa naj bi bili: Angelique Boyer in Cristian de la Fuente, ljubezenski trikotnik pa naj bi dopolnih Sebastian Rulli. Ampak, kot pravi producentka, se mora najprej odločiti kaj bo naslednji projekt, šele nato, bo lahko začela s iskanjem igralske zasedbe.
 
Yesenia je sicer televisina telenovela iz leta 1970, ki ima istoimensko televisino priredbo iz leta 1988. V originalni telenoveli, sta bila protagonista Fanny Cano in Jorge Lavat, v njeni priredbi pa sta bila v glavnih vlogah Adela Noriega in Luis Uribe. Zgodbo je napisala Yolanda Vargas Dulché, ki je napisala zgodbe za telenovele: Rubi, Maria Isabel, ...
V ospredju je ciganka Yesenia, ki potuje iz kraja v kraj. Na enem od postankov sreča Osvalda, ki mu bere iz kart in mu napove veliko ljubezen. Kmalu se zavesta, da sta zaljubljena, ampak ob njuni poroki na dan pride veliko skrivnosti.
 
Ne glede na to, kakšna bo nova telenovela producentke Angelli Nesma, je zagotovo še ne bomo kmalu izvedeli. Saj po koncu telenovele Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja), prihaja telenovela Hasta el Fin del Mundo (Marjorie de Sousa in Pedro Fernandez). Po tem, pa naj bi prišli še telenoveli, ki ju bosta pripravila producentka Carla Estrada in producent Salvador Mejia.
Angelique je ciganko že igrala v telenoveli Corazon Salvaje.

7 komentarjev:

  1. V kratkem je pisalo, da naj bi Christian dela Fuente igral s Sandro Escheverrio, Livio Brito; Ano Brendo, sedaj pa še z Angelique Boyer. On pravi, da še ni govoril z nobenim producentom in da se pred letom 2015 ne bo vrnil v svet telenovel. Sedaj uživa na svojih poletih.

    OdgovoriIzbriši
  2. Saj se vendar Sebastian umika za nekaj casa?

    OdgovoriIzbriši
  3. Saj Televisine telenovele, ki se bod snemale to leto že imajo protagoniste. Nove se bodo snemale leta 2015.

    OdgovoriIzbriši
  4. Christian ima eno posebno lepoto in karizmo. Zame osebno je najlepši moški srednje generacije, kar jih nastopa v telenovelah. Med mladimi je zelo veliko lepih fantov. Kot berem pa med Mehičani ni najbolj priljubljen. Bolj mu laskajo tisti,ki niso iz Mehike.

    OdgovoriIzbriši
  5. Če ste dobro prebrali zgoraj vidite, da bi ta telenovela lahko prišla šele konec leta 2015 oziroma začetek leta 2016. Ker po telenoveli Hasta el Fin del Mundo prihajata telenoveli, ki ju pripravljata Carla Estrada in Salvador Mejia.

    OdgovoriIzbriši
  6. to so samo govorice...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Seveda so govorice, saj nisem napisala, da je potrjeno.

      Izbriši