30. julij 2014

.:MEHIKA:. Novi potrjeni igralci za telenovelo La Sombra del Pasado!

18. avgusta se bodo v Zacatlanu de las Mazanas v Puebli začela snemanja nove televisine telenovele La Sombra de Pasado, ki jo pripravlja producentka Mapat. Gre za svobodno priredbo televisine telenovele El Manantial (Adela Noriega in Mauricio Islas). Danes je producentka potrdila še tri nove igralce.
Do sedaj so bili potrjeni: Thelma Madrigal, Alexis Ayala, Alejandra Barros, Alfredo Adame, Cynthia Klitbo, Manuel Landeta, Manuel "Flaco" Ibanez in Arleth Teran. Danes pa je producentka potrdila, kot del igralske zasedbe še: Susano Gonzalez, Reneja Stricklerja in Lisset.
Susana je nazadnje igrala v telenoveli Por Siempre Mi Amor, kjer je bila protagonistka. Rene je pred kratkim končal s snemanji telenovele El Color de la Pasion (Esmeralda Pimentel in Erick Elias). Medtem, ko Lisset trenutno lahko na naših zaslonih spremljamo, kot Fabiolo v telenoveli Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja).
La Sombra del Pasado prihaja novembra na mehiški program Canal de las Estrellas, kjer bo zamenjala trenutno telenovelo La Malquerida (Ariadne Diaz in Christian Meier). Kot datum premiere se trenutno omenja 10. november, ki pa še ni potrjen. Telenovela ima planiranih 130 delov.

Ni komentarjev:

Objavite komentar