30. junij 2014

.:SLOVENIJA:. Slovenka z mehiškim zvezdnikom načrtuje poroko?

Slovenska misica Kim Rebecca Lekše je s fantom Juanom Diegom Covarrubiasom, mehiškim zvezdnikom telenovel, pripotovala v Slovenijo. Med njunim obiskom smo preverili, kakšni so njuni načrti za naprej. Pogovor pa je nanesel tudi na poroko.
 
Kim Rebecca Lekše, ki študira na mehiški igralski šoli CEA, je že devet mesecev v zvezi z mehiškim igralcem Juanom Diegom Covarrubiasom, s katerim je prišla na počitnice v Slovenijo. Zaljubljenca pa nista pripotovala sama, saj sta se jima pridružila tudi Juanov brat Rodrigo in bratranec Daniel Aceves. Kim, ki je pred dnevi praznovala rojstni dan, je svojega fanta zdaj tudi v živo predstavila tudi svojim domačim, ki so ga že vzeli za svojega.
 
27-letni igralec nam je zaupal, da mu je Slovenija zelo všeč, predvsem so ga očarale lepote narave, skrival pa ni niti navdušenja nad kulinariko.
''Zelo so mi bili všeč biftek, golaž in čevapčiči. Zelo so okusni, navdušen sem.''
Kot je že na splošno znano, so zvezdniki v tujini precej bolj oblegani kot pri nas. To je tudi eden od razlogov, zakaj mu je Slovenija prirasla k srcu. Zvezdnik telenovele De que te quiero te quiero je dejal, da je že malo pozabil, kakšen je občutek, ko se lahko po ulicah sprehaja neopažen.
''Nič nimam proti, če do mene pristopijo z željo po avtogramu ali fotografiji. Z veseljem si vzamem čas za vsakogar. Moram pa priznati, da je čudovit občutek, če si za trenutek neopažen, kot sem tukaj. Ljudje so zelo prijazni, simpatični. Sicer niso tako ljubeznivi kot mi, Mehičani, ki se ob prvem srečanju pozdravimo z objemom in poljubom. Ampak to je del naše kulture,'' je z nasmehom na obrazu pripomnil simpatični igralec, ki ga v jeseni že čakajo novi projekti, o katerih še ne sme govoriti.
Medtem ko je Juan osredotočen na igralsko kariero, pa njegovo izbranko čaka še nekaj mesecev, da bo uspešno zaključila prvi letnik igralske šole.
Kim Rebecca Lekše in Juan Diego Covarrubias
 
 
 

2 komentarja: