27. junij 2014

.:MEHIKA:. Pripravlja pravo mešanico telenovel!?

Producent Salvador Mejia že nekaj časa pripravlja telenovelo Lo Que no se Perdona. O sami telenoveli ni veliko potrjenega. Zgodbo piše Liliana Abud, medtem ko naj bi bil protagonist Fernando Colunga. Sedaj pa se govori, da naj bi bila njegova nova telenovela mešanica kar treh telenovel. In sicer: Lo Imperdonable, Estafa de Amor in Lo Que el Cielo no Perdona.
Lo Imperdonable je televisina telenovela iz leta 1975. Zgodbo sta napisala Caridad Bravo Adams in
Fernanda Villeli. V glavnih vlogah pa so bili: Amparo Rivelles, Armando Silvestre in Rogelio Guerra. Producent Juan Osorio je leta 2000 posnel priredbo z naslovom Siempre te Amare (Večna ljubezen), kjer so bili protagonisti: Laura Flores, Fernando Carrillo in Arturo Peniche.
Estafa de Amor je telenovela iz leta 1961, za katero je zgodbo napisala prav tako Caridad Bravo Adams. V glavnih vlogah sta bila Amparo Rivelles in Raúl Ramírez. Posnete so bile že tri priredbe pod okriljem Televise. Že čez 7 let je nastala istoimenska telenovela, kjer sta bila protagonista Maricruz Olivier in Enrique Lizalde. Leta 1986 je priredba nosila naslov El Engano, protagonista pa sta bila Erika Buenfil in Frank Moro. Leta 1999 pa je bila posneta do sedaj zadnja priredba, ki je nosila naslov Laberintos de Pasion (Labirint strasti), kjer sta bila protagonista Leticia Calderon in Francisco Gattorno.
 
Lo Que el Cielo no Perdona pa je telenovela iz leta 1982. Zgodbo sta napisala Alfonso Cremata in Salvador Ugarte. To je bila mladinska telenovela. V glavnih vlogah pa so bili: Enrique Álvarez Félix, Blanca Guerra in Luis Mario Quiroz.
 
Kaj pravite na tako mešanico telenovel?

2 komentarja:

  1. Naj nebi bila to priredba turške serije Ezel?

    OdgovoriIzbriši
  2. Govori se veliko, potrjeno pa še ni nič.

    OdgovoriIzbriši