29. junij 2014

.:MEHIKA:. 14.julija se vrača La Fea Mas Bella!

Po tem, ko se je v začetku tega meseca končala televisina Soy tu Duena (Gospodarica srca) na programu Canal de las Estrellas, kjer se je predvajala ob 12. uri, jo bo 14. julija zamenjala druga telenovela. Gre za izjemno uspešno komično telenovelo La Fea Mas Bella (Angelica Vale in Jaime Camil), ki v terminu 20.25 še vedno beleži najboljšo gledanost. Njena povprečna gledanost je 30%. Zaradi tako velikega uspeha so jo večkrat podaljšali, tako da ima skupno 300 delov.
Gre za priredbo kolumbijske telenovele Yo Soy Betty, la Fea (Grda račka). Telenovela se je na mehiških zaslonih premierno predvajala ob 09.02.2006 pa bo 07.04.2007. Leta 2007 je na podelitvi nagrad TVyNovelas 2007 prejela tudi nagrado za najboljšo telenovelo.
 
Tako je izgledala sprememba Lety. Najprej je bila "grda" Lety, nato je postala skrivnostna Aurora, ko pa so jo odkrili, se je dokončno spremenila Lety v lepotico, ki je na desni strani.
 
Bi radi videli to telenovelo tudi na naših zaslonih?

3 komentarji:

  1. Ja, z veseljem. Sloveniji manjka komičnih telenovel in ta izgleda super. Se potem tudi spremeni, ker se mi zdi, da so Mehičanom zelo všeč telenovele, kjer se glavna igralka spremeni iz 'grde račke' v pravo lepotico.

    OdgovoriIzbriši
  2. Seveda tudi Lety spremeni svoj izgled, ampak meni se je zdelo da zelo pozno. Mislim, da šele po približno 250 delu, pa še to ne čisto, ker se takrat izdaja za Auroro in potem vsake toliko časa spremeni izgled. Nato pa potem v zadnjih 20 delih dokončno.

    Jaz sem jo spremljala pred leti na Pink Plusu in sem upala, da bo prišla na slovenske zaslone. Bomo videli, bi je bila pa zelo vesela.

    OdgovoriIzbriši
  3. Bom objavila spremembo protagonistke Lety, kar v zgornjem postu.

    OdgovoriIzbriši