28. junij 2014

.:SLOVENIJA:. Razlika je več kot očitna.

Medtem ko se nekatere zvezdnice sploh ne pustijo fotografirati nenaličene, je mehiška pevka in igralka Dulce Maria na družbenih omrežjih kar sama objavila fotografijo, na kateri pozira brez kančka ličil.
Dulce Maria
Dulce Maria je pozirala nenaličena. Razlika je več kot očitna. Se strinjate? (Foto: Instagram)
 
Mehiška zvezdnica Dulce Maria, ki ne skriva navdušenja nad slovenskim krajem Bled, je brez oklevanja objavila fotografijo, na kateri je nenaličena. 28-letnica se očitno požvižga na zlobne jezike in se ne obremenjuje s tem, kako dobro ali ne je videti brez ličil.
''Brez ličil,'' je zapisala pod objavljeno fotografijo, ki jo je posnela med pitjem kave.
 
Dulce Maria, ki se je slovenski gledalci najbolj spominjajo po njeni vlogi v telenoveli Rebelde in kot članice skupine RBD, uspešno promovira svoj drugi solistični album Sin Fronteras, katerega tretji singel bo pesem Lo haces tu o lo hago yo. Med drugim je pred kratkim potrdila, da bo sodelovala v mehiški različici muzikala Rock of Ages, kjer bo nastopila v eni od glavnih vlog. Jeseni pa jo čaka nov izziv, saj se bo preizkusila v vlogi žirantke v glasbenem resničnostnem šovu Va por ti.
V zadnjih dneh je bilo veliko govora tudi o dokumentarcu mehiške skupine RBD, ki ga pripravlja mehiški režiser Pedro Damián, krivec za izjemno uspešno telenovelo Rebelde. Člani skupine RBD, ki so jo sestavljali Dulce Maria, Maite Perroni, Anahi, Christian Chavez, Christopher Von Uckermann in Alfonso Herrera, so svojo skupno pot končali leta 2008. Prav letos pa mineva 10 let odkar je bila skupina RBD ustanovljena. Čeprav si oboževalci še vedno želijo, da bi nekega dne šesterico spet videli skupaj na odru, to zaradi njihovih individualnih projektov trenutno ni izvedljivo.
 
RBD
Bo nekoč uspešna šesterica še kdaj stala na odru? (Foto: Reuters)
 
In kaj počnejo ostali člani nekoč izjemno uspešne skupine RBD?
Medtem ko se Dulce Maria posveča predvsem glasbi, je Maite Perroni uspela uskladiti tako pevsko kot tudi igralsko kariero. Trenutno igra v uspešni telenoveli La Gata, ki ima v svojem terminu predvajanja zelo visoko gledanost. Poleg tega pa je tik pred posebno izdajo svojega prvega solističnega albuma Eclipse de Luna (Eclipse de Luna Edición De Luxe), na katerem bo tudi naslovna pesem Vas a Querer Volver že prej omenjene telenovele in duet s španskim pevcem Alexom Ubagom.
 
Anahi, ki je zaročena z guvernerjem zvezne države Chiapas Manuelom Velascom, se je odločila, da se bo povsem posvetila družinskemu življenju in da na njeno vrnitev na sceno lahko za nekaj časa kar pozabimo. 31-letnica trenutno sodeluje v različnih dobrodelnih kampanjah, med drugim se je pridružila kampanji proti nasilnemu obnašanju, sama pa je ustanoviteljica kampanje, ki se bori proti nasilju nad otroki v Chiapasu.
 
Alfonso, ki je takoj po razpadu skupine pevsko kariero obesil na klin, se je več kot odlično znašel v igralskih vodah. Pred kratkim je v Kolumbiji končal s snemanjem priljubljene serije 'El Capo', v naslednjih dneh pa začne s snemanjem ameriške znanstveno-fantastične serije 'Sense 8'. Med drugim se pripravlja tudi na premiero filma z družbeno kritiko 'La verdad sospechosa', v katerem ima eno izmed glavnih vlog.
 
Christian bo kmalu spakiral kovčke in za tri mesece odpotoval v Brazilijo, kjer bo sodeloval v resničnostni glasbeni oddaji Esse Artista Sou Eu zaradi česar se zadnjih nekaj tednov intenzivno uči portugalščine.
 
Christopher Von Uckerman je po nekoliko neuspešnem albumu zaplaval nazaj v igralske vode. Sodeloval je v filmu Mind puppets, ki ga je snemal v New Orleansu ter zaigral ob Kevinu Pollaku, Vinnieju Jonesu in Esme Bianco.
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar