26. junij 2014

.:MEHIKA:. Prihaja mehiška priredba serije Doba tulipanov?

Mehiška Televisa je odkupila pravice za snemanje svoje priredbe turške serije Lale Devri (Doba tulipanov). Serijo smo lahko pred tremi leti spremljali na programu Pink Si. Čeprav so dalj časa obljubljali, da bomo lahko videli tudi drugo sezono, a je nismo.
Snemala se je od leta 2010 in se končala šele letos. Skupno ima 4 sezone in 135 delov, mi smo jih videli samo 42. Med igralsko zasedbo je bila tudi srbska pevka Emina Jahović Sandal, igrala je Lale Taşkıran Ilgaz, a je po nekaj delih zapustila igralsko zasedbo.
 
Poleg te turške serije so odkupili pravice še za serije: Babam sınıfta kaldı, Beni affet, Dinle sevgili in Deniz yıldızı.

2 komentarja:

  1. izgleda da turške telenovele zelo uspešno prodirajo na latinoameriški trg...najprej prepovedana ljubzen na Telemundo,sedaj še v Čile,1001 noč je baje najbolj gledana telenovela v Čilu....pa še telvisa je sedaj odkupila Lale Devri... lani pa sem nekje zasledila da naj bi televisa odkupilatudi Larino izbiro... je kaj več znanega o tem??

    OdgovoriIzbriši
  2. O tem sem pisala tudi na blogu, pred kakšnim letom. Televisa odkupuje pravice za snemanje priredb, ampak to še ni razlog, da se bo priredba sploh snemala. Če pa bo do tega prišlo, pa vas bom seveda pravočasno obvestila.

    V Čilah se bosta kmalu predvajali še seriji Fatmagulum sucu ne? in Karagul.

    OdgovoriIzbriši