12. marec 2014

.:SLOVENIJA:. Slovenska Barbie in mehiški Ken blestela v Miamiju

Miss Earth Slovenije 2011 Kim Rebecca Lekše in njen mehiški zvezdnik Juan Diego Covarrubias sta se v Miamiju udeležila snemanja resničnostne oddaje Nuestra Belleza Latina, kjer sta bila videti čudovito.
 
Naša misica Kim Rebecca Lekše, ki trenutno živi v Mehiki, kjer študira igralstvo, se je v spremstvu partnerja Juana Diega Covarrubiasa, zvezdnika telenovele De Que Te Quiero, Te Quiero, obiskala studio televizijske hiše Univision, kjer trenutno snemajo resničnostno oddajo Nuestra Belleza Latina. Gre za šov, v katerem se za prestižni naslov najlepše latine poteguje 12 lepotic. To je že 8. sezona, v kateri pa je letos sodnik tudi glasbenik in igralec Jencarlos Canela, ki ga lahko na POP TV in VOYO spremljamo v telenoveli Prepovedana ljubezen (v originalu Pasión Prohibida).
Sodeč po komentarjih na družbenih omrežjih lahko brez dvoma rečemo, da Kim in Juan Diego veljata za enega najlepših parov v zvezdniškem svetu. Kar nekaj Diegovih oboževalk je nad igralčevo izbranko navdušenih. Med drugim so ju označili za Kena in Barbie.
Kim, ki je pred kratkim za nekaj dni na hitro obiskala Slovenijo, je zelo zaposlena s študijem na mehiški igralski šoli CEA, ki se nahaja v največji medijski hiši Televisa.
Kim pa je v teh dneh zagotovo zelo ponosna na svojega fanta, ki je prejel nominacijo za nagrado TV y Novelas, in sicer v kategoriji za najboljšega igralca v glavni moški vlogi v telenoveli De Que Te Quiero, Te Quiero. Njegova telenovela je v Mehiki precej uspešna, kar ni čudno, da si je prislužila nominacijo v kar nekaj kategorijah. Prestižne nagrade bodo konec marca podelili v Acapulcu.
 
Juan Diego Covarrubias in Kim Rebecca Lekše
Juan Diego in Kim veljata za enega najlepših parov. (Foto: Instagram)
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar