18. september 2017

Ste vedeli to o telenoveli Resnične ljubezni?


Na programu Pop TV lahko trenutno spremljamo telenovelo Amores Verdaderos (Resnične ljubezni). Telenovela je bila posneta leta 2012, njen producent pa je Nicandro Diaz.

Njena premiera na programu Las Estrellas (prej Canal de las Estrellas) je bila 3. septembra leta 2012. Takrat je v terminu ob 21. uri zamenjala takratno telenovelo Abismo de Pasion (Brezno ljubezni). V tej telenoveli sta imela glavni vlogi Angelique Boyer in David Zepeda. Po njenem koncu, ki je bil 12. maja 2013, pa je prišla telenovela La Tempestad (Vihar). Tukaj pa smo v glavnih vlogah videli Ximeno Navarrete in Williama Levya.

Zadnja epizoda te telenovele je trajala kar tri ure, tako da ima skupno 183 delov. Zadnja epizoda je bila odlično gledana. Njena gledanost je bila 27,9. Kar jo uvršča na peto mesto izmed vseh telenovel, ki so se z zadnjo epizodo poslovile na nedeljo. Prehitele so jo samo telenovele: Teresa, Abismo de Pasion (Brezno ljubezni), Por Ella Soy Eva in Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja).

Na podelitvi nagrad Premios TVyNovelas pa je telenovela prejela 9 nagrad, od 12 nominacij. Prejela je tudi najprestižnejšo nagrado, za najboljšo telenovelo leta. Poleg te nagrade pa so dobili tudi za najboljšo protagonistko (Erika Buenfil), najboljšo zlobnico (Marjorie de Sousa), najboljša prva igralka (Ana Martin), najboljša stranska igralka (Susana Gonzalez), najboljša mlada igralka (Sherlyn), najboljša naslovna pesem, najboljša zgodba in najboljša telenovela v celoti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar