26. september 2017

Namesto nove so raje zavrteli preteklo telenovelo!


Čeprav v sporedu še vedno piše, se včeraj na programu Net TV ni začela predvajati romunska telenovela Aniela, ampak so se v zadnjem trenutku odločili , da bodo ponovno predvajali telemundovo telenovelo Corazon Partido (Zlomljeno srce). Tako se bo sedaj predvajala ob 17.30, ponovitev pa bo od 11.30.

Corazon Partido je sicer telenovela, ki so jo leta 2005 posneli v sodelovanju med Telemundom in Argos Comunicacion. Ima 90 delov. V glavnih vlogah pa sta Danna Garcia in Jose Angel Llamas.

V ospredju zgodbe je Aura, ki je zanosila že pri šestnajstih letih. Ni pa vedela, čigav je otrok. Takrat je bila v razmerju s Germanom, poleg tega pa jo je posilil njegov brat Sergio. Ker se je njena babica Dona Virginia želela izogniti škandalu, jo je zaprla na njihovem vaškem posestvu. Medtem, pa je načrtovala, kako se bo znebila njenega otroka. Ker se Aura ni želela ločiti od svojega otroka, je hotela pobegniti. Pri tem ji je pomagal njen dedek, ampak Virginia je bila odgovorna za prometno nesrečo, v kateri je umrl njen mož. V avtu je bil tudi Aurin brat, ki pa je postal invalid. Auro so nato ponovno odpeljali na posestvo, kjer je rodila dečka. Virginia pa se je svoji vnukinji maščevala za smrt svojega moža tako, da je njenega sina odpeljala v sirotišnico.

Ni komentarjev:

Objavite komentar