27. september 2017

Aracely kraljuje na slovenskih zaslonih!


Trenutno lahko mehiško igralko in pevko Aracely Arambula spremljamo v dveh telemundovih telenovelah na slovenskih zaslonih, v obeh pa ima glavno žensko vlogo.


Telenoveli na slovenskih zaslonih
LA PATRONA
La Patrona (Vladarica usode / Gospodarica zlata) je bila njena prva telenovela, ki jo je posnela pod okriljem ameriškega Telemunda. Snemanja so sicer potekala v Mehiki, ker je ameriška produkcijska hiša sodelovala s mehiškim Argos Comunicacion. Posneli so jo leta 2013 in ima 127 delov. Aracely je za to telenovelo posnela tudi naslovno pesem, ki nosi naslov La Patrona soy yo.
V telenoveli je odigrala privlačno in trmasto Gabrielo Suarez, ki se ji življenje spremeni v pravo nočno moro in to zaradi Antonie Guerra. Vsi, ki smo to telenovelo že spremljali vemo, da se po letih trpljenja vrne močnejša, kot kdajkoli prej. Tako z novim izgledom, kot tudi z novim imenom Veronica Dantes.

LOS MISERABLES
Medtem, pa lahko na programu TV3 že nekaj časa spremljamo, prav tako telemundovo telenovelo Los Miserables (Nesrečniki). Tudi ta je tako kot prejšnja nastala v sodelovanju z mehiško produkcijsko hišo Argos Comunicacion. Posneli so jo med letoma 2014 in 2015, skupno pa ima 120 delov. Tudi tokrat je naslovno pesem odpela Aracely kar sama. Njen naslov pa je kar Los Miserables.
V telenoveli igra Lucio oziroma Lucho, ko jo kličejo njeni prijatelji. Po tem, ko jo po krivem zaprejo v zapor, kjer preživi nekaj let, se po prihodu na svobodo odloči, da bo poiskala krivce.


Njena zadnja vloga in načrti za prihodnost
Aracely je sicer nazadnje igrala v telenoveli La Dona, kjer je ponovno upodobila žensko, z močnim karakterjem, kakšni je v prejšnjih telenovelah, ki ju lahko spremljamo na slovenskih zaslonih. Telenovela je bila odlično gledana na ameriškem programu Telemundo. Prejela pa je tudi nagrado za najboljšo telemundovo telenovelo leta.
Čeprav se je veliko govorilo o tem, da naj bi sedaj odšla na mehiško Azteco, je sama povedala, da mora pred tem posneti še eno telenovelo. Tako bi lahko v naslednjem letu dobila še eno glavno vlogo. Govori se, da naj bi to bila priredba venezuelske telenovele La Trepadora. Če bo na koncu to vlogo tudi dobila, bo to še ena od vlog, kjer bo odigrala žensko z močnim karakterjem.


Zasebno življenje
Aracely se je leta 2005 poročila s mehiškim pevcem Luisom Miguelom. Leta 2009 pa sta se ločila. V tem času, pa sta se jima rodila dva sinova, 10-letni Miguel in 9-letni Daniel. Nato pa je bila Aracely od leta 2011, kar tri leta v razmerju s igralcem Sebastianom Rullijem. Tako sta se razšla leta 2014.

Ni komentarjev:

Objavite komentar