30. september 2017

Skrajšanje trenutne telenovele!

Na programu Las Estrellas so že v tem tednu napovedali zadnje epizode trenutne telenovele En Tierras Salvajes (Claudia Alvarez in Cristian de la Fuente). Kot kaže pa se bo končala en teden prej, kot je bilo načrtovano. Tako se bo končala v nedeljo 29. oktobra in ne 5. novembra, kot je bilo sprva načrtovano. Tako bodo predvajali njenih 65 delov, medtem ko jih ima za mednarodno predvajanje 72.

Premiera prihajajoče telenovele Me Declaro Culpable (Irina Baeva in Juan Diego Covarrubias) bo tako že v ponedeljek 30. oktobra oziroma čez točno mesec dni.

4 komentarji:

  1. Ne razumem tega da bodo skrajšali to telenovelo,saj je zanimiva in ima verjetno dobro gledanost. Lahko bi povedali vsaj vzrok.Sem kar razočaran.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To bo samo v Mehiki. Če bo SLUČAJNO prišla na Pop TV, pa jo bodo v celoti. Čeprav, da bi jo oni kupili, bi morala biti pred število epizod napisana enka. Torej 172 delov :)

      Izbriši
  2. Telenovela je totalno nezanimljiva i loše napravljena .
    Mejiu bi trebalo pod hitno poslati na višegodišnji odmor .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam, pri nas smo pogledali 5 delov, ki pa nam niso niti ostali v spominu. Je pa obetajoca nadaljevanka Caer en tentacion

      Izbriši