24. september 2017

Prva portugalska telenovela na slovenskih zaslonih! Španska šivilja pa se poslavlja!


Po koncu španske serije El Tiempo entre costuras (Šivilja v času vojne), ki bo v sredo 4. oktobra ob 16. uri na programu Planet TV. Prihaja prva portugalska telenovela na slovenske zaslone. Gre za Amor Maior oziroma Največja ljubezen, kakršen bo njen slovenski naslov. 

Amor Maior je portugalska telenovela, ki so jo začeli snemati lansko leto. Zaradi velikega uspeha, pa so ji po predvajanih 170 epizodah, odobrili snemanje druge sezone. V glavnih vlogah so: Sara Matos, José Fidalgo, Inês Castel-Branco in José Mata. Zgodbo pa je napisala Inês Gomes. Telenovelo so posneli pod okriljem produkcijske hiše SP Televisão. Na Portugalskem pa se trenutno predvajajo njeni zadnji deli druge sezone, ta bo imela 161 delov.
Spremljamo ljubezensko zgodbo o boju med dobrim in zlim. Clara zaloti teto Francisco, ko skuša zastrupiti Eduarda. Vendar Eduardo hčerki ne verjame, raje verjame svoji ženi in Claro celo prežene od doma. Clara je hči Laure, ki jo je ubila Clarina polsestra Francisca. Francisca se zaradi želje po maščevanju po uboju matere celo poroči z njenim drugim možem in Clarinim očetom. Clara skrbi za svoje mlajše brate in sestre, nenadoma pa se mora odreči ljubezni do mladega policista Manela, saj sta se po naključju znašla vsak na svoji strani zakona. Ko je hotela Clara pomagati mlajšemu bratu, je namreč sodelovala pri kraji. Francisca se je seveda s Clarinim očetom poročila, da bi po njegovi smrti lahko obdržala vse njegovo bogastvo samo zase. Clara skuša na to opozarjati vse okoli sebe, a ji zaradi kartoteke nihče ne verjame. Celo lastni oče jo nazadnje spodi od doma. Ljubezenska zgodba, ki govori o boju med dobrim in zlim. O Clarinem boju s polsestro in roko zakona. Naša junakinja se bo ves čas borila, da bi si očistila ime, rešila pogrešano sestro in pridobila nazaj Manela, ki ji ga je vmes prevzela Francisca.
Prvo epizodo prve portugalske telenovele na slovenskih zaslonih, boste lahko spremljali od 5. oktobra ob 16. uri na programu Planet TV. Ponovitev pa bo naslednji dan ob 09.30.

Ni komentarjev:

Objavite komentar