10. marec 2017

::OSTANI Z MENOJ:: Vsebina zadnjih petih epizod!


Od programa Pop TV se bo v petek 17. marca poslovila trenutna televisina telenovela A que no me dejas (Ostani z menoj). V nadaljevanju si lahko preberete vsebino zadnjih petih epizod.

Ponedeljek, 13.03. - 138. epizoda
Tobias se odloči, da ne bo spreminjal svojega priimka, obdržal bo kar starega, kot ga imata Chelo in Beto Lopez. Ker Gonzalo govori z Renejem glede Carolinine nosečnosti, jo Rene obišče in zahteva test očetovstva. Mauricio Valentini pove, da bo naslednji dan na plaži spoznala žensko njegovih sanj.

Torek, 14.03. - 139. epizoda
Valentina in Mauricio si končno izpovesta svoja čustva. Monica, Renejeva mama, obišče Carolino, ki zavrača DNK test. Monica ji vseeno verjame in ji hoče pomagati. Osvaldo se sooči z Maite. Pove ji, da ve za njeno izdajo in ker jo noče nikoli več videti, jo odpusti. Maite si priseže, da se mu bo za to maščevala.

Sreda, 15.03. - 140. epizoda
Rene v ilegalnem kazinoju zaide v težave in na pomoč pokliče očeta. Gonzalo pa ga označi za izdajalca, saj je sodeloval z Leonelom, zato naj si pomaga kar sam. Valentina in Mauricio živita v sijaju svoje ljubezni in si prisežeta večno zvestobo. Medtem pa Julieta kuje maščevanje proti Valentini in vsem Muratovim.

Četrtek, 16.03. - 141. epizoda
Gonzalo in Monica izvesta, da Reneju zaradi kriminalnih dejanj grozi dolga zaporna kazen. Adriana je noseča, ne ve pa, kdo je oče otroka. Fabricio ji obljubi, da bo poskrbel za otroka, če je njegov. Raquel svoje zadnje ure preživi med spomini in z ljudmi, ki jo imajo radi. Julieta ugrabi Angelico, vsi pa zvedo, da je Clemente še vedno živ.

Petek, 17.03. - 142. epizoda
V zadnjem delu hoče Julieta ustreliti Valentino, pa ji to prepreči Mauricio. Adriana vsem pove, česa vsega je kriva njena teta. Testiranje potrdi, da je oče Adrianinega otroka Fabricio in tudi Tobias paru čestita za srečo. Osvaldo zaprosi za roko Monico, Gonzalo pa Angelico. Presrečna sta tudi Valentina in Mauricio, ki svojo ljubezen najprej okronata s poroko, v prihodnosti pa še s tremi dragulji.

Ni komentarjev:

Objavite komentar