26. marec 2017

::PREMIOS TVYNOVELAS:: To se je zgodilo lani!



Lansko leto je bila podelitev nagrad Premios TVyNovelas 2016 17. marca v Acapulcu, podelitev sta povezovala Marjorie de Sousa in Gabriel Soto.

Največ nominacij so imele telenovele: Antes Muerta Que Lichita (19), La sombra del pasado (17), La vecina in A que no me dejas pa po 14.

Največ nagrad pa so prejele telenovele: A que no me dejas (7), Pasión y poder (5), ter Antes muerta que Lichita in La Sombra del Pasado vsaka po 3.

Telenovela leta je postala Pasion y Poder, kjer smo v glavnih vlogah videli Susano Gonzalez, Jorgea Salinas, Fernanda Colunga in Marlene Favela. Produciral pa jo je Jose Alberto Castro.

Nagrado za najboljšo protagonistko je prejela igralka Maite Perroni za vlogo v telenoveli Antes Muerta Que Lichita. Medtem, ko je nagrado za najboljšega protagonista prejel Pablo Lyle za vlogo v telenoveli La Sombra del Pasado (Grehi preteklosti).

Najboljša zlobnica leta je postala Laura Carmine, za vlogo Nurie v telenoveli A que no me dejas (Ostani z menoj). Najboljši zlobnež leta pa je postal Fernando Colunga z vlogo v telenoveli Pasion y Poder.

Lansko leto so brez nagrade ostale telenovele: Amor de Barrio, Amores con Trampa, Lo Imperdonable (Odpuščanje ljubezni) in Hasta el Fin del Mundo.

2 komentarja:

  1. Kaj lansko in tudi letošnje leto se bodo upoštevali samo glasovi gledalcev? Ali ima tudi strokovna komisija kakšno besedo??

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kot kaže naj bi bila strokovna komisija besedo samo pri izbiri nominirancev po kategorijah.

      Izbriši