30. marec 2017

::PREVARANTKA:: Kmalu se vrača na slovenske zaslone!


Na slovenske zaslone oziroma na program Net TV se v ponedeljek 10. aprila vrača telemundova telenovela La Impostora (Prevarantka). Zamenjala bo trenutno Dama y Obrero (Dama in delavec). Tako se bo predvajala vsak delavnik ob 18. uri, ponovitev pa bo okoli 1. ure zjutraj in ob 12. uri.

Gre za telemundovo telenovelo, ki se je leta 2014, posnela v sodelovanju s Argos Comunicacion. Ima 120 delov. Protagonista sta Lisette Morelos in Sebastián Zurita. Medtem, ko sta zlobnici Christian Bach in Begona Narvaez. Gre pa za priredbo čilske telenovele Cerro Alegre.

Zgodba:
Blanca Guerra je veselo in sramežljivo dekle, ki dela kot natakarica, medtem ko sanja o igralski karieri. Od otroštva je pomagala očetu Memu, saj je mamo izgubila že zelo kmalu. Memo dobi odpoved v podjetju Altamira, kjer je delal več let. Čeprav Blanca posreduje, njen lastnik ne Leonidas Altamira ne spremeni svoje odločitve. Njegova hčerka Raquel pred vsemi izgleda dobra žena, čeprav je zlobna. Za seboj pa ima preteklost o kateri ne želi govoriti. Raquel ima tri sinove: Eduarda, ki ga ima najraje, ambicioznega Cristobala in sanjaškega Jorgeja.

Blanca in Eduardo se srečata na zabavi z maskami, kjer se takoj zaljubita. Tam je tudi Adriano Ferrer, ki je pred leti bil v zvezi s Raquelino sestro Veronico. Na tej zabavi javno obtoži družino Altamira, da je kriva za njeno smrt, čeprav ne ve, da je Veronica še vedno živa. Njena sestra Raquel jo že več let drži zaprto v psihiatrični bolnišnici.

Blanca in Adriano postaneta zaveznika pri maščevanju proti družini Altamira. V zameno ji Adriano obljubi, da ji bo pomagal pri njeni igralski karieri. Blanca tako postane milijonarka Victoria San Marino, ki družini Altamira ponudi sodelovanje pri njihovem podjetju. Blanca se zave, da če bo za to izvedel Eduardo v katerega je zaljubljena lahko izgubi vse.

Ni komentarjev:

Objavite komentar