25. marec 2017

::MEHIKA:: Tokrat res začenja s pripravami?


Pojavila so se govorice, da je producent Roberto Gomez Fernandez že začel s pripravami na snemanje svoje nove telenovele La Pasión De Lo Prohibido, ki bo priredba grške dramske serije Brousko (Opojna ljubezen). Znanih pa je že tudi nekaj igralk, ki bi lahko postala mehiška Melina.
To pa so naslednje igralke: Adriana Louvier, Maite Perroni, Ana Layevska in Irene Azuela. Do sedaj je prej omenjeni producent sodelovala že z vsemi igralkami razen z Adriano. Maite je bila protagonistka telenovele Cachito de Cielo, ki jo je produciral skupaj s producentko Giselle Gonzalez. Z Ano je med drugim sodeloval pri snemanju mladinske telenovele El Juego de la Vida in CLAP. Medtem, ko je bila Irena protagonistka njegove zadnje telenovele El Hotel de los Secretos.

2 komentarja:

  1. Pozdravljeni!
    Grška serija Brousko mi je bila zelo všeč, zanima pa me,če bo možno videti nadaljevanje 1.sezone? Zasledila sem namreč, da obstaja nadaljevanje.
    Lep pozdrav

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trenutno se snema že 4. sezona, skupaj pa ima že preko okoli 800 delov. Trenutno se sicer v Srbiji predvaja 3 sezona, ne vem pa, kje bi se jo dala videti.

      Izbriši