02. december 2016

::SRČNA KRALJICA:: Tokrat v drugačni vlogi!


Mehiška igralka Laura Flores oziroma Laura Aurora Flores Heras je od leta 1980 pa do 2012 je igrala v televisinih telenovel. Nato pa je prestopila na Telemundo, kjer je med drugim igrala tudi policistko Saro Smith v telenoveli Reina de Corazones (Srčna kraljica).

Na slovenskih zaslonih smo jo med drugim videli v telenovelah: Tres mujeres (Tri ženske), Siempre te amaré (Večna ljubezen), Piel de otoño (Zrelo srce), Mundo de fieras (Neusmiljena srca), Destilando amor (Čista ljubezen), Las tontas no van al cielo (S cukrčkom do sreče) in En nombre del amor (V imenu ljubezni). Za Televiso je nazadnje igrala v telenoveli Un refugio para el amor.

Na Telemundo je prestopila leta 2014. Najprej je dobila manjšo vlogo v telenoveli En Otra Piel. Nato je dobila vlogo Sare v trenutni telenoveli. V telenoveli Quien es Quien? je ponovno sodelovala s igralcem Eugenijem Sillerjem. Sledila je vloga Edelmire v kriminalni seriji Senora Acero. Trenutno že snema prizore za prihajajočo telemundovo telenovelo La Fan, kjer bo imela manjšo vlogo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar