1. december 2016

::MEHIKA:: En Tierras Salvajes - Informacije o novi seriji!


En Tierras Salvajes je nova televisina serije, ki jo za naslednje leto pripravlja producent Salvador Mejia. Snemanja se bodo začela 16. januarja, kot je povedal prej omenjeni producent, pa naj bi igralsko zasedbo izbral še pred koncem tega meseca. Na mehiške zaslone bo nova serija, ki ima načrtovanih 80 delov, prišla nekje v sredi leta oziroma po koncu prihajajoče serije La Doble Vida de Estela Carrillo (Ariadne Diaz in David Zepeda).

Na kastingu za glavno žensko vlogo sta bili že Danna Garcia in Betty Monroe, medtem ko se za to vlogo omenja tudi Blanca Soto. V ospredju pa bodo tudi trije moški. Znano je že, da v telenoveli ne bomo videli Fernanda Colunga, se pa za vlogo najstarejšega brata omenja Cristian de la Fuente. Na kastingu za vlogi ostalih dveh bratov, pa sta bila Horacio Pancheri in Brandon Peniche. Na kastingu za zlobnico, pa sta bili Marlene Favela in Vanessa Cianguerotti.

Mama protagonistke naj bi bila Diana Bracho, ki je nazadnje igrala v seriji El Hotel de los Secretos. Med igralsko zasedbo pa bi lahko bil tudi Cesar Evora.

6 komentarjev:

  1. Dullce imam vprašnje glede serije,ki jo pripravlja Roberto Hernandez,kdaj bi lahko prišla na mehiške male zaslone,saj se mi zdi da se jo že predolgo čaka.Ali je že kaj znanega.Hvala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zadnje informacije so, da naj bi ostal brez projekta.

      Izbriši
    2. Oh škoda jaz sem se pa močno veselil te serije ampak v redu.Še enkrat hvala za informacije.

      Izbriši
    3. Ta mesec bom verjetno ob vikendih objavljala novice o prihajajočih telenovelah po produkcijskih hišah

      Izbriši
  2. Nekaj sem brala o tej prihajajoči telenoveli. Zasledila sem,da si Meija zeloželi Fernanda Colungo v eni izmed glavnih vlog. Kaj jo je Fernando zavrnil?

    OdgovoriIzbriši