26. november 2016

::SRČNA KRALJICA:: Prva vloga zlobneža! Od Srčne dame do Srčne kraljice!

V trenutni telenoveli Reina de Corazones (Srčna kraljica) lahko spremljate tudi argentinskega igralca Juana Solerja. V telenoveli igra zlobnega Victorja de Rosas.

Za Juana je to prva vloga zlobneža. V svet telenovel je vstopil leta 1994 z manjšo vlogo v argentinski telenoveli Montaña rusa. Že naslednje leto je prestopil na mehiško Televiso, kjer je najprej dobil vlogi v telenoveli Bajo un mismo rostro in Acapulco, cuerpo y alma. Že naslednje leto oziroma leta 1996 pa je dobil svojo prvo glavno vlogo v telenovelah in sicer v telenoveli Cañaveral de pasiones, po kateri je bila posneta telenovela Abismo de Pasion (Brezno ljubezni).

Od tega trenutka pa je v glavnem prejemal samo glavne vloge in sicer v telenovelah: Pueblo chico, infierno grande, AngelaLocura de amor, La OtraBajo la misma pielApuesta por un amor (Srčna dama), Palabra de mujer, Cuando me Enamoro (Ko se zaljubim). Manjši vlogi pa je imel v telenoveli Sin pecado concebido (Ljubezen brez greha) in La Fea Mas Bella.


Leta 2013 je prestopil na ameriški Telemundo, kjer je najprej dobil glavno vlogo v telenoveli Marido en Alquiler. Nato pa je leto kasneje dobil še svojo prvo vlogo zlobneža v telenoveli, ki jo lahko trenutno spremljamo na slovenskih zaslonih.


Je pa zanimivo, da smo ga na slovenskih zaslonih spremljali tudi v eni televisini telenoveli Apuesta por un Amor (Srčna dama) in telemundovi Reina de Corazones (Srčna kraljica). Seveda nista edini, sta pa edini, ki sta srčni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar