20. november 2016

::MEHIKA:: Pripravlja novo telenovelo!



Producent Salvador Mejia po uspešnici Las Amazonas (Sestrska ljubezen) pripravlja novo telenovelo. Njen naslov še ni znan, je pa svoje sledilce na Twitterju vprašal, ali naj bo njen naslov Tierras Salvajes ali Tierra Salvaje. Trenutno je v prednosti slednja.

Naprej se je govorilo, da pripravlja priredbo venezuelske telenovele La Dona, po kateri je bila posneta tudi telemundova La Patrona (Vladarica usode). Sedaj pa se je govorilo, da naj bi bila televisine Un Camino Dos Mujeres (Erik Estrada, Laura León in Bibi Gaytán) je sedaj znano, da ne bo. Bila naj bi posneta po nekem španskem filmu, za katerega sta scenarij napisala Ramón Campos in Gema R. Neira, ki sta med drugim napisala tudi scenarij za španski seriji Gran Hotel in Velvet (Modna hiša Velvet). Zgodbo za priredbo pa bo napisala Liliana Abud, ki je nazadnje napisala zgodbo za telenovelo La Tempestad (Vihar).


V osredju naj bi bila ženska, v katero se naj bi zaljubili trije moški. Eden od njih bi lahko bil Fernando Colunga. Za te vloge pa se omenjata tudi Jencarlos Canela in Christian de la Campa. Za glavno žensko vlogo pa se omenjajo: Marlene Favela, Betty Monroe, Danna Garcia in Scarlet Gruber. Snemanja se naj bi začela januarja, ni pa še znano, v katerem terminu se bo predvajala.

8 komentarjev:

  1. Kakšna uspešnica je Las Amazonas? To je bedarija i katastrofa na kvadrat .Mejia zna delat samo bedastoće zadnjh leti .
    I još Liliana Abud . To pa je stvarno preveč.Ona z njim ništ poštenega in kvalitetnega ni napravila .

    OdgovoriIzbriši
  2. V času predvajanja na mehiških zaslonih je bila ali prva ali druga najbolj gledana. Zato je zame uspešna. Je pa moje mnenje, da je bila to njegova najboljša telenovela po telenoveli Esmeralda in La Usurpadora.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Po tome je valjda uspešnica, ali je sve skup polomija ak se gleda kvaliteta.
      Najboljša jest Esmeralda , pa onda Mariana de la Noche , al sve kaj je Mejia napravil nakon La Madrastre naprej je grozota .

      Izbriši
  3. Las Amazonas pa res ni bila slaba telenovela. La Tempestad, Corazon Salvaje in Lo Imperdonable pa so bile polomija, predvsem zaradi slabega scenarija.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pozdrav. Za mene je uvijek kada ocjenjujem novelu gledam glumu , scenarij i režiju. Može ona biti i najgledanija novela zadnjh 10 god. , ali ako je to loše onda je za mene novela loša . I točka. To je moje mišljenje .
    Evo ove godine Mujeres de Negro su imale slabiju gledanost , ali se usuđujem reći da je to najbolje što je Televisa napravila zadnje 3 god.S druge strane svi valjda u Meksiku padaju u nesvijest valjda kad gledaju Vino el amor. Ali to je za mene prosječna novela s slabom glumom i dosadnom , klasičnom pričom .
    I , da Mejia je na početku karijere radio dobre i zanimljive novele , ali ono što radi zadnjh 10 god. je u najmanju ruku vrijeđanje svih onih gledatelja koji žele gledati nešto dobro . Valjda netko misli drukčije , ali za one koji kao i ja prate novele više od 20 god. to je istina. I gledao sam sve Mejine novele osim La Esposa Virgen, pa mogu dati i objektivno mišljenje.
    Pozdrav .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kaj tečnariš, zakaj pa potem gledaš njegove telenovele, če ti niso všeč, saj lahko gledaš kaj drugega, te kdo sili?

      Izbriši
    2. Pa zbog glumaca. Imam tu nesreću da u njegovim novelama ima bar 1 glumac koji mi je drag.Evo u La Amazonas -Cesar Evora i Grettal Valdez , u LI-Grettel i Claudia Ramirez , u LT - Romo i Cesar itd.
      A gledam uvijek zbog nečega.Razlog se bar nađe .

      Izbriši
    3. Pol pa bodi tiho in ne komentiraj negativno, če najdeš razlog, da jih gledaš ti že mora biti nekaj všeč v njej, drugače ne bi gledala.

      Izbriši