25. november 2016

::SLOVENIJA:: Prihaja Dolina kraljev!

Januarja letos (natančneje 25. januarja) smo prvi v Sloveniji pisali, da je Gold TV, odkupil pravice, za predvajanje telemundove telenovele Tierra de Reyes. Sedaj pa je znano že več informacij.

Od četrtka 1. decembra bomo na tem programu lahko spremljali novo telenovelo Dolina kraljev oziroma Tierra de Reyes. Predvajala se bo vsak delavnik okoli 18. ure, ponovitev pa bo naslednji dan ob 07.30.
Tierra de Reyes je priredba kolumbijske telenovele Las Aguas Mansas. To pa ni prva priredba, ki jo je posnel Telemundo. Leta 2003, so posneli telenovelo Pasion de Gavilanes, ki je bila odlično gledana v več državah, kjer se je predvajala. Takrat so bili v glavnih vlogah: Mario Cimarro, Danna Garcia, Juan Alfonso Baptista, Paola Rey, Michel Brown in Natasha Klauss. Na slovenskih zaslonih smo lahko spremljali televisino priredbo Fuego en la Sangre (Goreče maščevanje), kjer so bili protagonisti: Eduardo Yanez, Adela Noriega, Jorge Salinas, Elizabeth Alvarez, Pablo Montero in Nora Salinas.

V novi priredbi pa so v glavnih vlogah: Aaron Diaz, Ana Lorena Sanchez, Gonzalo Garcia Vivanco, Kimberly Dos Ramos, Christian de la Campa in Scarlet Gruber. Poleg nji pa lahko med igralsko zasedbo najdemo še naslednje igralce: Sonya Smith, Fabian Rios, Daniela Navarro, Cynthia Olavarría, Isabella Castillo, Diana Quijano, Omar Germenos, Dad Dáger, Ricardo Kleinbaum, ...

Ima 160 delov. Na ameriškem programu Telemundo, pa se je predvajala od 2. decembra leta 2014, pa bo 27. julija 2015. Zamenjala je telenovelo Los Miserables (Aracely Arambula in Erik Haysen), po njenem koncu pa se je začela predvajati telenovela Bajo el Mismo Cielo (Maria Elisa Camargo in Gabriel Porras). Naslovno pesem Mi Reina je odpel Ender Thomas.

Jo boste spremljali?

2 komentarja:

  1. odlična telenovela

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobra je , ali nije ni do koljena Pasion de Gavilanes.
    Svi su glavni likovi dobri , ali Aaron Diaz je najveći promašaj . Nema uopće karizmu da bude glavni glumac Morali su zamijeniti njega i Fabiana Riosa za uloge .
    Ali isto tako mogu reći da je miljama bolje od onog Fuega en la Sangre. koja je i najslabije napravljena verzija ove priče .

    OdgovoriIzbriši