24. november 2016

::IGRALEC OD BLIZU:: Pablo Lyle


Pablo Lyle oziroma Pablo Daniel Lyle López je mehiški igralec, ki se je rodil 18. novembra leta 1986, v Mazatlánu.

Njegova prva vloga je bila v mladinski telenoveli Codigo Postal iz leta 2006. Takrat je igra Emanuela Pérez López.
Sledila je vloga v telenoveli Verano de Amor (Poletje ljubezni), kjer je igral Baldomera "Baldo" Pérez Olmos. Med snemanjem pa se je zaljubil v soigralko Dulce Mario, s katero sta bila nekaj časa tudi par.

Nato je dobil vlogo v telenoveli Una familia con suerte, kjer je igral Pepeja López Torrés. Za to vlogo pa je na podelitvi nagrad Premios TVyNovelas, prejel nagrado za najboljšega novega igralca.

Matiasa Salazar Silva je igral v telenoveli Cachito de Cielo. to je bilo leta 2012. Za to vlogo je bil nominiran, ampak nagrade ni prejel.

V telenoveli Por Siempre Mi Amor, je dobil vlogo mladega protagonista. Igral je Estebana Narváez Gutiérrez. To pa je bila prva telenovela, kjer je igral v paru s Thelmo Madrigal.

Leta 2014 pa je dobil svojo prvo glavno vlogo in sicer v telenoveli La Sombra del Pasado (Grehi preteklosti), kjer je igral v paru s Michelle Renaud. Medtem, ko je bila Thelma Madrigal zlobnica. V telenoveli je igral Cristóbal Mendoza Rivero.

Nato je letos dobil glavno moško vlogo v telenoveli Corazon Que Miente, kjer je bil ponovno protagonist, spet pa je igral v paru s Thelmo Madrigal. Poleg tega, pa se mu je pridružila tudi Dulce Maria, s katero je imel pred leti krajše razmerje.

Trenutno pa že ima novo vlogo. V telenoveli Mi Adorable Maldicion, bo imel ponovno glavno moško vlogo. Tokrat pa bo igral v paru s Renato Notni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar