30. november 2016

::DOLINA KRALJEV:: Zgodba.



V ospredju te telenovele so trije bratje Rey Gallardo in tri sestre Del Junco Belmonte. Arturo Rey Gallardo je po smrti staršev prevzel skrb za brata Flavia in Samuela, ter sestro Almo. Ta se zaljubi v bogatega Ignacia Del Junca, ki ima tri hčerke in je lastnik hotela Imperial. Zaradi nove ljubezni je Ignacio pripravljen zapustiti hčerke in se ločiti od žene Cayetane. 

Ignacio kmalu okrije, da Leonardo Mantalvo, ki je sicer mož njene starejše hčerke Sofie, goljufa v podjetju. Zato ga želi spoditi, ampak do tega ne pride, ker prej doživi nesrečo. Almo, pa kmalu po tem najdejo mrtvo v reki. Takrat se bratje Rey Gallardo odločijo maščevati družini Del Junco Belmonte, ker so prepričani, da so krivi za smrt njihove sestre. Kmalu pride do prvega srečanja Artura, Flavia in Samuela s sestrami Sofio, Irino in Andreo. 

Ampak bratje so odločeni, da se trem sestram maščujejo tako, da se bodo v njih zaljubile, nato pa jih bodo pustili. Ampak vse le ne bo šlo tako, kot so načrtovali. Vmes bo posegla tudi ljubezen.

Ni komentarjev:

Objavite komentar