21. november 2016

::IGRALKA OD BLIZU:: Paola Nunez


Paola Nunez je 38-letna igralka. Njeno polno ime je Paola Núñez Rivas. Rodila se je 8. aprila leta 1978 v Baji Californiji.

Po šolanju na aztecini šoli CEFAC. Leta 2001 pa je dobila svojo prvo vlogo in sicer v telenoveli Como en el cine. Nato ji je sledila vloga v telenoveli Súbete a mi moto. Nato pa je imela še manjšo vlogo v telenoveli Mirada de mujer, el regreso.

Zagotovo je bilo leto 2004 prelomno za njeno igralsko pot. Takrat je dobila eno od glavnih vlog v telenoveli Las Juanas (Pet skrivnosti). Kjer je igrala neustrašno Juana Micaelo.

Že naslednje leto je dobila vlogo mlade protagonistke. In sicer v eni najbolj uspešnih aztecinih telenovel Amor en Custudia. Tokrat je prvič igrala v paru s Andresom Palaciosom.

Že čez dve leti sta ponovno igrala par, tokrat sta bila mlada protagonista v aztecini telenoveli Mientras Haya vida (Do zadnjega diha). 

Leta 2009 je dobila prvo glavno vlogo in sicer v telenoveli Pasion Morena. Tokrat je igrala Morena Madrigal Rueda. In sicer v paru s Victorjem Gonzalezom.

Leta 2013 je sledila še glavna vloga v telenoveli Destino, ki pa se ne more pohvaliti z dobro gledanostjo. Tokrat je igrala v paru s Mauricijem Islasom.

Reina de Corazones (Srčna kraljica) je njena zadnja telenovela. Tokrat pa je prestopila na ameriški Telemundo. To je bila prva telenovela, ki je ni posnela za mehiško Azteco. Nato pa je igrala še v seriji Palabra de Ladron (Beseda lopova), ki se je snemala pod kriljem Foxa.

Paola je sicer že od leta 2013 zaročena s prav tako igralcem Rodolfom Valdésom,

Ni komentarjev:

Objavite komentar