1. junij 2015

.:SLOVENIJA:. Prihaja Kar bo, pa bo!

16. junija bodo na programu Pop TV začeli s predvajanjem dveh novosti. In sicer italijanska serije Le Tre Rose di Eva (Toskana, ljubezen moja), poleg tega pa se bo na ta dan začela predvajati tudi trenutna hrvaška dramska serija Kud puklo, da puklo (Kar bo, pa bo). 
Kar bo, pa bo - 2
Od hrvaških zaslonov ozriroma od programa Nova TV se bo poslovila v nedeljo 7. junija ob 20. uri. Skupno bo imela 171 delov. Trenutno se predvaja tudi v Srbiji (Prva TV), Črni Gori (TV Vijesti) in Bosni in Hercegovini (FTV in RTRS). Zaradi dobre gledanosti načrtujejo tudi snemanje druge sezone.

Na programu Pop TV se bo predvajala od ponedeljka do četrtka zvečer. Točna ura pa še ni znana.

Zgodba v ospredje postavi dedka Đura in njegove tri vnuke, ki jim po smrti zapusti pravo bogastvo. Ko njegova vnukinja Katarina ter vnukaTomislav in Krešo izvejo, da jim je dedek zapustil milijon evrov, se njihova življenja postavijo na glavo. Vendar starec v oporoki zahteva, da vsi trije njegovi nasledniki preživijo leto dni v njegovi razpadajoči hiši brez vode in elektrike v kmečki vasi Oštrovac. V primeru, da jim ne bo uspelo, bodo denar podedovali vaščani. Ko novica pride na uho vaščanom, bodo naredili vse, da tri naslednike preženejo nazaj v mesto. Čakajo nas spletke, romantični zapleti in napeta zgodba!

Več informacij o sami seriji pa boste lahko prebrali še danes.

Jo boste spremljali? 

6 komentarjev:

  1. Sem pogledala nekaj delov na začetku in ni slaba. Mislim da si jo bom ogledala oz. spremljala.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super, da se bo predvajala zvečer in ne popoldan in bo tako popoldan prostor za latino telenovele. Že zaradi Dubrovniške zore in Larine izbire smo bili prikrajšani vsaj za tri latino telenovele. Upam, da je jeseni, ko se zvečer začnejo predvajati nove sezone oddaj in serij ne bodo prestavili na popoldan. Septembra se namreč končata dve telenoveli.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sej nikjer ne piše da se bo predvajala zvečer. To se predvaja na Nova TV ob 20:00h. Na POP TVu pa še ne vemo kdaj.

      Izbriši
    2. Na telenovele.slo.net piše da bo ob 20h od ponedeljka do četrtka preberi si več

      Izbriši
    3. Pa res. Oprosti :)

      Izbriši