23. junij 2015

.:MEHIKA:. Začeli so se kastingi za njegovo novo telenovelo!

Kot vse kaže, je producent Jose Alberto Castro tisti, ki bo s svojo telenovelo zamenjal trenutno Lo Imperdonable (Ana Brenda Contreras in Ivan Sanchez). Pripravlja priredbo televisine telenovele Pasion y Poder iz leta 1988. Trenutno se kot del igralske zasedbe omenjajo: Victoria Ruffo, Jorge Salinas, Jacqueline Andere, Daniela Castro, ampak še nihče ni potrjen.
Na kastingu so bili prisotni: Horacio Pancheri, Mariano Palacios, Juan Pablo Minor, Fernando Cermero in Jose Maria Galeano

8 komentarjev:

  1. Ajme,baš super!Jedva čekam!Dosta vjerujem u taj projekt.

    OdgovoriIzbriši
  2. J. A. Castro si je Salinasa za protagonista želel že za telenovelo La Malquerida, pa je le ta vlogo zavrnil, ker mu je Osorio ponudil vlogo protagonista v Mi corazon es tuyo. Tudi takrat je bila protagonistka Viktoria Ruffo. Pa naj sedaj uspešno sodelujejo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kaj pa Osorio in Nesma so se tudi omenjali za najbolj gledan termin?? Kaj bodo čakali in pridejo na vrsto 2016??

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Angelli bo verjetno še počakala, Juan pa naj bi že načrtoval novo telenovelo ali pa bo njegova La Hiena šla v drug termin.

      Izbriši
  4. A taksv je život,#Anonimni,takav je život!

    OdgovoriIzbriši
  5. A takav je život,#Anonimni,takav je život!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ako će se mijenjati,neka se mijenjaju!Mogu oni i do tada čekati!Najmanje može čekati Osorio a najmanje Nesma zato jer je u oko od 6 mjeseci nakon što je završila sa snimanjem serije #Lo_que_la_vida_me_robo već počela snimati svoju slijedeću seriju #Que_te_perdone_Dios.

    OdgovoriIzbriši