27. junij 2015

.:MEHIKA:. Sedaj ima nekoliko krajši naslov!

Nova televisina telenovela, ki jo pripravlja producent Carlos Moreno (Quiero Amarte, Cuando me Enamoro, ...) in bo priredba televisine telenovele Amor en Silencio, bo imela malo krajši naslov. Še prav kratkim je imela naslov A que no me dejas, corazon. Sedaj pa je njen dokončni naslov A que no me dejas
Изображение
Še vedno, pa niso znani igralci, ki jih bomo lahko videli v drugi etapi. Kot morebitni protagonist druge etape pa se še vedno omenja Horacio Pancheri, ampak še vedno ni potrjen.

Premiera te telenovele bo čez točno en mesec oziroma 27. julija na programu Canal de las Estrellas.

8 komentarjev:

  1. Osvaldo Benavides, lijevi na slici je protagonist druge etape, o jebote hahahha Pa i u promotu je. Prva etapa ce biti u proslosti sa Leticiom Calderon, Alejandrom Barrom i Arturom Penichejem. Ne mogu vjerovati sta ova pise vise. Znaci zena napise da je u pripremi, a snima se vec neko vrijeme i kaze da ne zna tko ce biti protagonisti druge etape. Get your facts straight, sister :scrolling_eyes:

    OdgovoriIzbriši
  2. Osvaldo je protagonist prve etape! Ni pa še znan protagonist druge etape, ki se bo dogajala v sedanjosti. Protagonistka te telenovele je v preteklosti in sedanjosti Camila Sodi.

    Leticia Calderon in Arturo Peniche bosta starša protagonistke oziroma Camile Sodi. Medtem, ko bo Alejandra Barros zlobnica in sestra protagonista prve etape, ki je Osvaldo.

    Potem, pa ti praviš, da vse veš?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. awwww, amatersko blogerstvo :D

      Izbriši
    2. Nekaterm je ta blog zelo všeč. Bravo Brenda!! Če ti amaterski blog ni všeč pojdi na profesionalnega.

      Izbriši
  3. Hvala Brenda! Super si :) Haters gonna hate ...

    OdgovoriIzbriši
  4. Brenda, odlična si!! Velikonas je takih, ki te podpiramo. tvoj blog je super.

    OdgovoriIzbriši
  5. HVALA VAM, ki me podpirate in HVALA tistemu, ki neprestano najde nekaj da kritizira in se dela pametnega na tem blogu, pa čeprav nima pojma o ničemer.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ker komentarji v zadnjem času ne žalijo več samo blog, ampak tudi mene osebno. Sem se odločila, da boste po novem lahko komentirali samo tudi, ki imate odprt Google profil.

    Pri tem, pa bi se opravičila vsem, ki ste komentirali blog in ga včasih tudi pokritizirali, ampak stvari so šle predaleč. Opravičujem se tudi vam, ki podpirate blog in tudi mene.

    OdgovoriIzbriši